12 januari 2017

4 mooie seizoenen!

Hallo mensen,

Ik heb besloten om aan het einde van het huidige seizoen mijn taken als trainer/leider van Juliana 3 (voorheen Juliana 6) neer te leggen.

Ik ben verheugd dat ik met Bertil Schapelhouman (leider) en Richard Belvroy (trainer) uitstekende opvolging heb weten te vinden voor de jongens, omdat ze dat verdienen.

Bertil en Richard, bedankt en veel succes en plezier toegewenst!

Verder wil ik via deze weg graag mijn elftal bedanken voor de geweldige seizoenen, toen ik zelf speler was verloor ik het plezier in het amateurvoetbal door blessures, bijzondere scheidsrechters en elftallen die regelrecht in het BNN programma “Buitenspel” zouden kunnen plaatsnemen.

Deze bijzondere scheidsrechters en elftallen zijn er nog steeds, maar ik vindt het super dat mijn elftal hier altijd op een goede manier mee omgegaan is. (Kom je uiteindelijk het verste mee)

Een prachtige 3e plek in het 1e seizoen, een geweldig kampioenschap dat in de laatste wedstrijd, zelfs laatste minuut behaald werd (mooier wordt het niet meer) in het 2e seizoen en het geweldige feest wat hier op volgde, een prachtige 3e plek als promovendus vorig seizoen. 7 tegen 7 toernooi gewonnen bij Juliana, 1e editie Bal op het Dak toernooi op onze naam geschreven, finale behaald bij BZSV Pinkstertoernooi (helaas verloren, dit jaar dan maar?) PW toernooi gewonnen, Toernooi in Eibergen gewonnen, en onlangs ook nog het Oliebollentoernooi. We hebben gewoon geweldige dingen bereikt met z’n allen, en daar mogen we trots op zijn. Ik ben het in ieder geval wel, op jullie!

En ik hoop dat jullie er met elkaar voor blijven gaan, elkaar motiveren en terecht wijzen en dat er dan samen met Bertil en Richard weer nieuwe successen behaald gaan worden, want er is veel mogelijk met jullie.

Verder wil ik de gastspelers die ons uit de brand hebben geholpen als we blessures/afwezigen hadden bedanken voor hun hulp, en de overige leiders/trainers met wie ik altijd goed heb kunnen overleggen en samenwerken.

Er gaan zoals bij wel meer clubs genoeg dingen fout, en er zullen in het verleden genoeg dingen zijn gebeurd maar je hebt elkaar nodig bij een club met relatief weinig leden dus het was mooi te zien dat wij dit onderling altijd hebben gedaan: bedankt daarvoor en ga zo door!

Ik ben voetbalgek genoeg dat ik jullie vast nog terug zal zien bij thuiswedstrijden, en ik zie en spreek jullie uiteraard het laatste half jaar nog!

Bedankt!

 

Gr. Frank Nieuwenhof