23 augustus 2022

7×7-zomeravond toernooien wederom groot succes

Drie vrijdagavonden in juli en augustus stond ons Sportpark weer in het teken van 7×7-zomeravond voetbal. En die zomeravonden werden het.  Alle avonden was het mooi weer en kon er lekker gevoetbald worden.
Vrijdagavond 22 juli en 5 augustus bestond het toernooi alleen uit mannenteams. Op de laatste avond, 19 augustus, waren er naast mannen-, ook damesteams aanwezig. Sportief werd er gestreden om de titel, die per avond te verdienen was. De eerste twee avonden ging de winst naar F.C. Lucha. De laatste editie was voor ons eigen nieuwe 35+-team.

Als organisatie kijken we terug op 3 fantastische avonden. We hebben mooi voetbal gezien. En daarnaast was het na de tijd een zeer gezellige derde helft in ons clubhuis en op het terras. Wij willen daarom alle deelnemende teams en vrijwilligers bedanken die dit toernooi mogelijk hebben gemaakt. De deelnemende teams waren enthousiast. Lees hieronder een aantal van hun reacties:

V.V. Zeewolde:
“Voor ons was het de eerste en zeker niet de laatste keer dat we meededen aan het 7×7 zomeravond toernooi van Juliana ’32. Omdat wij met ons team 7×7 toernooien spelen door heel het lang, hebben we best wat te vergelijken. De organisatie was erg goed, de ontvangst hartelijk, het niveau precies leuk en de teams enthousiast. Ondanks het feit dat we op 1 puntje na niet doorgingen naar de halve finales hebben we een top avond gehad! Volgende keer zijn we er zeker weer bij!”

V.V. Bentelo:
“Enige tijd geleden schreven wij ons in voor het 7×7 toernooi bij Juliana. Via de toernooien mail van de vereniging waren wij in de beleving dat het een volledig 35+ toernooi was. Met volle energie dus naar Hengelo. Waar wij met buurtverenigingen een eigen competitie spelen (https://www.noabercup35plus.nl/) nu dus andere tegenstanders! Aankomend in Hengelo werden enkele spelers lijkbleek over de aanwezige voetballers. Niet enkel 35-plussers maar ook 23-minners, ohoh…. Startend op het kunstgras bleek onze jarenlange ervaring toch van groot belang. Waarbij we de eerste wedstrijd nog verloren, werd de 2e en 3e poule wedstrijd in winst omgezet. Op karakter en opgewarmde spieren werd het voetbal steeds beter met een halve finaleplaats tot gevolg. Hier bleek echter toch dat de oudere spieren een verkorte houdbaarheid hebben. Met opgeheven hoofd moesten wij onze meerdere erkennen in 123pils. Een mooi resultaat en een mooie ervaring bij een relatief onbekende vereniging. Vervolgens konden we (waar het uiteindelijk toch om draait) genieten van welverdiende biertjes! Organisatie bedankt en we komen graag een volgend jaar weer naar Hengelo!”

Klik voor de foto’s van vrijdagavond 5 augustus hier.

In 2023 komen we zeker weer terug met deze zomeravond toernooien. Dus houdt onze website/social media in de gaten!