7×7 zomeravond toernooi, avond 2

vrijdag 5 augustus 2022  |  19:00 uur

Klik hier voor de specifieke informatie voor de zomeravondtoernooien zoals wedstrijdschema’s en het toernooiboekje.

De zomer lijkt nog ver weg, maar we kijken er enorm naar uit. Mooie voetbalvelden, een koud biertje na de tijd en een gezellige derde helft.  Kortom: We zijn er klaar voor om weer mooie zomeravond 7×7-toernooiten te organiseren. We hopen dit jaar de editie eindelijk weer eens te kunnen organiseren zonder corona-maatregelen. Zoals het er nu uit ziet staan alle seinen op groen.

We gaan er dus voor om 3 zomeravond toernooien te organiseren: 22 juli, 5 augustus en 19 augustus.  Tijdens deze zomeravonden willen we naast het voetbal ook een gezellige 3e helft houden met wat hapjes en drankjes.

Wat houdt de 7×7- zomeravond voetbal in?
Op drie vrijdagavond in de maanden juli en augustus organiseren wij drie 7 tegen 7-toernooitjes voor iedereen! De avonden zijn op zich staande toernooitjes.  Er wordt gezellig een balletje getrapt en daarna nagepraat onder het genot van een drankje en een schaaltje bruin fruit! Dé ideale zomeravond. Iedereen kan zich aanmelden in teams. Voor 1 of voor meerdere avonden.   Iedere editie is er een avond winnaar, maar het draait natuurlijk om het (voetbal) plezier.

Hoe kan ik deelnemen?
Aanmelden kan heel simpel: via onderstaande button kom je op het aanmeldformulier. Vul hier je teamnaam en je contactgegevens in en kies de avond(en) waarop jij wil meedoen. Op alle avonden is er nog voldoende plek. De kosten voor deelname zijn €35,- per team. Dit is inclusief een 1,5 meter bier/wijn/fris en een hapjes-schaal.
Let op! Je aanmelding is pas definitief als je een bevestiging via de mail hebt ontvangen. Later ontvang je nog een mail met alle informatie over de avond zelf, met daarin de betaallink.

Hopelijk tot deze zomer!!
Meld je wel snel aan, want VOL = VOL.

 

 

←   Agenda

Organisatie

Team Toernooien

Team Toernooien

Organisator