Oud Juliana vs Juliana 1

zaterdag 24 juni 2023  |  14:30 uur

Wees nou eerlijk jij hebt toch ook ontzettend veel zin om weer het veld op te gaan dan wel een derde helft met BBQ mee te maken! Hoog tijd voor weer een ouderwets gezellige editie van Oud Juliana 1 vs Juliana 1

Ook dit jaar willen we proberen om voor de echte oude garde een 7×7 wedstrijd te organiseren alvorens de iets minder oude garde het opneemt tegen het huidige 1e elftal. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om je enkel voor de 3e helft aan te melden.

Hoewel onze database van adressen inmiddels flink is gegroeid is vorig seizoen ook gebleken dat we natuurlijk nooit iedereen kunnen bereiken die in het verleden frequent is uitgekomen voor het eerste elftal van Juliana. Stuur de link van het formulier dan ook gerust door naar teamgenoten van weleer om te zorgen dat we de groep compleet krijgen!

In de periode richting de wedstrijd zullen deelnemers via email worden geïnformeerd over de wedstrijd, tijden en alle andere noodzakelijk informatie.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact op nemen met Gerben Prins (06-41330101 of gerbenprins@hotmail.com) of Oscar van Dalen (06-47390080 of van_dalen_oscar@hotmail.com)

 

←   Agenda

Organisatie

Gerben Prins

Gerben Prins

Organisatie
Oscar van Dalen

Oscar van Dalen

Organisatie