Oud Juliana 1 – Juliana 1

zaterdag 22 juni 2019  |  14.00 uur

Na afloop van het vorige seizoen hebben we een geweldige eerste editie gehad van de wedstrijd Juliana 1 – Oud Juliana 1. Vele oude bekenden hebben elkaar na jaren weer gezien, gesproken en sommigen zelfs ook weer met elkaar op het veld gestaan! Na afloop was bij velen dan ook de gedachte; dit moeten we volgend jaar zeker weer doen!

De datum voor de editie van dit seizoen is op zaterdag 22 juni 2019 (programma zie hieronder).

Hoewel het vorig seizoen een groot succes is gebleken hebben we ook gemerkt dat we vorig seizoen lang niet iedereen hebben kunnen bereiken. Wij hopen dan ook samen met de Oud Juliana 1 spelers en begeleiding een nog grotere groep van Oud Juliana 1 spelers te kunnen bereiken, door ook aan hen te vragen de uitnodiging of de link naar het aanmeldformulier door te sturen naar oud Juliana 1 spelers of oud teamgenoten/leiders/trainers/verzorgers van Juliana 1.

 

Na de wedstrijd zal er ook dit jaar weer een gezamenlijke BBQ worden gehouden waar dan tevens het moment is dat enkele spelers van Juliana 1 zich tot de groep van Oud Juliana 1 spelers zullen gaan voegen. Voor deze barbecue zijn natuurlijk alle spelers van Juliana 1, oud Juliana 1 maar ook partners van spelers uitgenodigd. Ook voor de barbecue moet je je wel even aanmelden en ook dit kan via de aanmeld link. Voor het deelnemen aan de BBQ worden +- 25,- euro per persoon aan kosten gerekend. Dit is dan natuurlijk ook inclusief de consumpties aan de bar.

 

Via de volgende link kan je je aanmelden voor zowel de wedstrijd als ook de BBQ.

https://goo.gl/forms/ewKpMzxtcCmL1FeI3

Concept programma zaterdag 22 juni 2019:

13:00 Inloop met koffie/thee/broodjes

13:30 Opening van de middag

14:30 Aftrap Juliana 1 – Oud Juliana 1

16:30 Aanvang derde helft in de kantine/op het terras

17:30 Aanvang BBQ

 

Wij hopen jullie allen weer te zien op zaterdag 22 juni op sportpark Groot Driene, mochten er nog vragen/opmerkingen zijn dan kan je contact opnemen met Gerben Prins (gerbenprins@hotmail.com / 06-41330101) of Oscar van Dalen (van_dalen_oscar@hotmail.com / 06-47390080).

 

Gerben Prins & Oscar van Dalen

Organisatie Juliana 1 – Oud Juliana 1

←   Agenda