19 september 2017

Algemene Ledenvergadering

In maart hebben we voor het laatst alle leden samen geroepen voor een Buitengewone Algemene Ledenvergadering. Hierin bespraken we de huidige situatie van onze vereniging en het feit dat er iets moet veranderen om als vereniging te kunnen voortbestaan. Op basis hiervan zijn er verschillende commissies aan de slag gegaan met de toekomst van onze club. Eén commissie met een onderzoek naar een mogelijke fusie met HVV Hengelo en een andere commissie met de toekomst van S.v. Juliana ’32 als zelfstandige vereniging met bestaansrecht.

Tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 11 oktober staan we stil bij de huidige situatie van onze vereniging. Maar kijken we met een speciale blik naar de toekomst.  De commissie die aan de slag is gegaan met de toekomst van Juliana als zelfstandige vereniging zal de uitkomsten van de enquête bespreken. Ook wordt er een traject gestart om de toekomst van onze club te kunnen garanderen. In de ledenvergadering meer hierover, en hoe de leden kunnen bijdragen aan dit proces en dus aan de toekomst van Juliana.

Voor de toekomst van onze club is de aanwezigheid van onze leden cruciaal. Daarom willen we alle leden uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering:

Algemene Ledenvergadering*
Woensdag 11 oktober 2017 om 19:30 uur in ons clubhuis

* Ben je onder de 18? Dan mag je helaas niet aanwezig zijn bij de vergadering. Vraag je ouders om je te vertegenwoordigen.