19 februari 2021

Vrijdagavond 16 april: Online Foute KantineBingo

Het lijkt nog even te duren voordat we weer met zijn allen een mooie derde helft kunnen vieren in ons clubhuis. Omdat we weten hoe erg iedereen dit mist gaan we proberen de ultieme kantinesfeer bij jou in de huiskamer te krijgen. Op vrijdagavond 16 april verzorgt S.v. Juliana ’32 samen met de Twentse Bierbrouwerij de Online Foute KantineBingo. Een gezellige online avond waarbij we vanuit de Twentse Bierbrouwerij een livestream verzorgen. We hebben de datum bewust op 19 maart gezet, waarbij we hopen dat de avondklok verdwenen is en er weer wat meer mensen mogen samenkomen. Zodat je het thuis gezellig kan maken,  eventueel met wat vrienden/teamgenoten, uiteraard binnen de richtlijnen. De livestream zal starten om 20.00uur.

Bingo
Om mee te doen aan de bingo heb je natuurlijk een bingokaart nodig. Deze kun je bij het aanmelden direct bestellen. De opbrengst van deze bingokaarten komen ten goede van onze club. Je betaalt €5,- per kaart en je kunt zoveel kaarten bestellen als je wil. Want hoe meer kaarten, hoe meer kans op mooie prijzen. Zo maak je kans op bierpakketjes, cadeaubonnen van diverse Hengelose ondernemers, Derbystar voetballen en nog veel meer. Na je aanmelding ontvang je een Tikkie voor het betalen van de bingokaarten. Deze kaarten ontvang je dan de week voor de bingo via de e-mail.

Bierproeverij
De bierproeverij wordt verzorgd door de Twentse Bierbrouwerij. Heb jij altijd al eens willen weten hoe dit lekkere bier gebrouwen wordt? Of hoe de echte smaak van jouw witbiertje tot stand komt? Doe dan mee met de bierproeverij. Hiervoor kun je een bierpakketje bestellen in het aanmeldformulier. Deze kun je dan op de dag van de Bingo afhalen in de Drive Thru van de Twentse Bierbrouwerij.
Je kunt naast het bierpakket ook nog een borrelbox bestellen:
– Bierproeverij: een bierpakketje met daarin 5 verschillende biertjes voor €9,95
– Borrelpakket 1: Bruschetta foccacia met ham, moinkballetje, klaasblokjes, harde worst en notenmix: €10,- p.p.
– Borrelpakket 2: Bruschetta foccacia met ham, moinkballetje, klaasblokjes, harde worst, notenmix en pulled zalm met wasabi mayonaise: €12,50,- p.p.

Het bierpakketje met borrelbox kan je vrijdag 19 maart dan ophalen in de Drive Thru van de Twentse Bierbrouwerij en daar ook direct afrekenen.

Raadje Plaatje en Zit ie of zit ie niet?
Voor de afwisseling doen we tussen al het bier drinken en bingo’en door nog wat leuke spelletjes. Raadje Plaatje. Hoe vaak heb het niet gespeeld met vrienden tijdens een avond borrelen? Een oude, foute plaat draaien en iedereen laten raden welk nummer het is. Dat gaan we online ook spelen. Wij draaien een nummer en degene die het eerste belt met het juiste antwoord wint een prijs.
Daarnaast spelen we Zit ie of zit ie niet? Een filmpje met een bekend, of onbekend, voetbalfragment waarbij hij op pauze wordt gezet. En dan is natuurlijk de vraag: Zit ie of zit ie niet? Bel jij als eerste in met het juiste antwoord: dan win jij een prijs!

Hoe kan ik er bij zijn?
Aanmelden kan via deze link en onderstaande button. In dit formulier kun je aangeven hoeveel bingokaarten je wil hebben en of je mee wil doen met de bierproeverij en met welk bierpakket.
In de week van 19 maart ontvang je dan per mail de link om deel te kunnen nemen aan de livestream en de door jou bestelde bingokaarten.
Aanmelden kan tot en met zondag 14 maart!

Omdat we leven in een onzekere tijd willen we toch nog wel een kleine slag om de arm houden in verband met alle maatregelen. Mochten we op 19 maart nog steeds met een avondklok zitten zullen we moeten kijken hoe we het uitzenden van de livestream kunnen gaan regelen. Maar hierover houden we jullie natuurlijk op de hoogte! En laten we hopen op het beste!