25 mei 2022

Borrelavond Club van 100 groots succes!

Al vele jaren beschikt onze vereniging over een Club van 10o. Een groep leden die onze vereniging een warm hart toedragen en ieder jaar €50,- doneren als investering in de club.
Het bord in de kantine met de namen van alle leden bleef lange tijd hangen op hetzelfde aantal. Totdat een paar jaar geleden het stokje voor deze club van 100 werd opgepakt door Martin Polman en Eric Jan van Erven. Zij gingen op zoek naar extra leden om het bord vol te krijgen. En met succes!! In 2021 lukte het om het bord vol te krijgen met 100 leden! Zoals beloofd, zou er bij het behalen van 100 leden een feestavond worden georganiseerd. Helaas gooide Corona lang roet in het eten, maar op vrijdag 20 mei kon dan eindelijk deze feestavond plaatsvinden.

Alle leden van de Club van 100 waren uitgenodigd voor een hapje en een drankje in ons eigen clubhuis. Tijdens deze avond werd stilgestaan bij de successen die vanuit de Club van 100 behaald zijn. Het bord dat vol zit met 100 bijdragende leden. Wat er voor zorgt dat we gaan werken met een reservebank zodat we meer dan 100 leden kunnen hebben in deze club. Maar ook werden de investeringen vanuit de opgehaalde bedragen nog eens benoemd: een nieuwe geluidsinstallatie, nieuw meubilair voor in de kantine en de geweldige terrasoverkapping die afgelopen jaar is gerealiseerd. Deze overkapping is in 2021 gebouwd door een hele betrokken bouwploeg. Deze bouwploeg werd nog even bijzonder in het zonnetje gezet met de onthulling van een bord onder de overkapping met alle namen van de leden van de bouwploeg.

Tijdens de avond werd een verloting gehouden met prachtige prijzen. Van dinerbonnen tot thermokleding, van flessen bier tot ijsbonnen, van hardloopjacks tot de hoofdprijs: een elektrische scooter. Met dank aan sponsoring van o.a. Kievit Sport, Ijsmakers van der Poel, Twentse Bierbrouwerij, Voskamp en different bikes Boekelo.

Het was een hele gezellige avond!