15 januari 2021

Club van 100 realiseert prachtige terrasoverkapping

Ongeveer 100 leden die onze club een warm hart toedragen zijn lid van de Club van 100. Jaarlijks doneren deze leden een bedrag ten goede van onze club. Met het opgehaald geld wordt dan gezamenlijk een doel gekozen om het geld in te investeren. Omdat er vorig jaar door het stilleggen van alle activiteiten geen doel voor het geld was gekozen, zat er dit jaar extra veel geld in de pot. Samen met de leden van de Club van 100 is er voor gekozen om het terras aan te pakken. Met een mooie terrasoverkapping en nieuwe bestrating.

En toen ging het snel
In september is het plan gevat om het terras aan te pakken. Hierbij zijn een aantal leden van de club van 100 opgestaan om dit te gaan organiseren samen met Team Clubhuis & Accommodatie. Er werd een tekening gemaakt, spullen werden gekocht, connecties werden opgebeld en ingezet en zo werd er in oktober gestart met de bouw van de terrasoverkapping. Een groep met actieve leden, aangevuld met specialistische vaklui vormde een bouwclub die iedere zaterdag, en soms zelf door de weeks, hard aan de slag zijn gegaan. Uiteraard wel volgens de RIVM-richtlijnen werd er met 1,5meter afstand gebouwd. En zo staat er aan het begin van het nieuwe jaar een prachtige overkapping en is ons terras uitgebreid met compleet nieuwe bestrating! Wat een top teamprestatie! We zijn de bouwploeg, club van 100 en sponsoren Bauhaus De Vries en André Willems heel dankbaar voor dit mooie resultaat.

En nu maar hopen dat we snel kunnen genieten van een koud biertje onder deze overkapping op een mooie zonnige zaterdag. Of welke dag dan ook!