15 september 2021

As. zaterdag start de Grote Clubactie. En wij doen mee!

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij als S.v. Juliana ’32 doen dit jaar weer mee. We gaan er voor om zo veel mogelijk loten te verkopen.  Dit jaar proberen we geld in te zamelen om ons jeugdhonk nieuw leven in te blazen.
Door wat leuke spullen aan te schaffen zodat onze jeugdleden of kinderen van onze leden voor, tijdens en na wedstrijden zich hier kunnen vermaken. Wil jij ons hierin steunen?
Loten zijn te koop voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% direct naar onze club.

Jeugdteams gaan langs de deuren
Net als andere jaren gaan onze jeugdleden met een eigen verkoopboekje langs de deuren. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant
van het verkoopboekje te scannen.
Om de jeugdteams extra te stimuleren belonen we het team dat de meeste loten verkoopt met een teamuitje bij de Beleverij in Hengelo.

Jij steunt ons toch ook?
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.
Wil jij ons ook steunen? Druk op onderstaande banner en koop jouw loten. Dan steun je niet alleen onze club, maar maak je zelf ook kans op mooie prijzen.

 

Wil je meer weten als lotenkoper? Kijk dan op Lotenkopers – Grote clubactie