25 juni 2020

Clubhuis weer open vanaf 1 juli

We mogen weer! Woensdagavond vertelde onze premier in de persconferentie dat het vanaf 1 juli weer toegestaan is om sportscholen/sportkantines te openen. Ook mag er weer gevoetbald worden binnen de 1,5 meter. Nieuws waar wij als S.v. Juliana ’32 heel erg blij mee zijn.

Kleedkamers & Douches weer open vanaf maandag 29 juni
Openbare douches en toiletten mochten per 15 juni weer open. Dat houdt ook in dat kleedkamers weer open mogen. Daarom hebben we besloten om vanaf aanstaande maandag (29 juni) weer gebruik kunnen maken van onze kleedruimte en douches. Alle elftallen zijn hierover ingelicht over wat de mogelijkheden zijn.

Het beste nieuws uit de persconferentie was toch wel dat per 1 juli weer mogen voetballen in partij-vorm. Waarbij we geen 1,5meter afstand hoeven te houden. De trainingen voor de senioren, die al opgestart waren, kunnen dus weer in oude vorm worden gedaan. Partijvormen etc. zijn weer toegestaan.
Kantine weer open vanaf 1 juli  

Daarnaast is het goede nieuws dat de kantine weer open mag na 1 juli. We kunnen dus na afloop van de training weer een drankje doen in de kantine of op het terras. Wel hebben we ons hier te houden aan wat regels. Op dit moment zijn we druk bezig om de kantine zo in te richten dat we voldoen aan de richtlijnen vanuit de RIVM. Het sportpark gaat ook weer open, wat betekent dat ook de fietsenstalling weer open is. De parkeerplaats voor auto’s blijft vooralsnog dicht. Kom je met de auto, dan vragen we je om te parkeren op de grote parkeerplaats bij het station.

De openingstijden van de kantine zijn:
–    Maandag 19.00-22.00uur
–    Donderdag: 19.30-00.00uur
–    Zaterdag: 14.00-18.00uur

Uiteraard: Hou je wel aan de richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door het RIVM.