17 mei 2020

Trainingen hervat op Sportpark Groot Driene

Ons Sportpark Groot Driene is alleen geopend voor trainingen! Verder is het niet toegestaan het sportpark te betreden! Het clubhuis blijft helaas nog gesloten!

Vanaf 11 mei is het voor iedereen weer toegestaan om buiten te trainen in groepsverband. Voor iedereen ouder dan 18 jaar geldt wel dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden. De jeugdtrainingen hebben we vanaf 30 april hervat. De senioren hervatten de trainingen vanaf maandag 18 mei. Wel is het heel belangrijk dat we onszelf houden aan bepaalde richtlijnen om op een veilige manier te kunnen sporten. Vanuit de club hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Iedereen die ons sportpark betreedt dient zich hier aan te houden. Als dit niet gebeurt lopen wij als club, als iedereen persoonlijk het risico op een forse boete. Bij alle trainingen is er minimaal 1 toezichthouder aanwezig. De aanwijzingen van de dienstdoende toezichthouder moet ten alle tijden worden opgevolgd.

Seniorentrainingen hervat per 18 mei
In navolging van de jeugdelftallen is het ook weer toegestaan voor volwassenen om te trainen in groepsverband. Vanaf 18 mei hervat S.v. Juliana ’32 de trainingen voor de seniorenelftallen. Alle trainingen van de senioren starten vanaf 20.00uur. Dit om ruime tijd te laten tussen het eindigen van de jeugdtrainingen en het starten van de senioren. Ieder team heeft een verantwoordelijke moeten aanwijzen die het aanspreekpunt is voor de vereniging/handhavers.

Trainingsschema

Dag Tijd Groep Veld Toezichthouder
Maandag 20.00uur Juliana 4 KG 1 & KG 2 Patrick Spijker / Ronald Prins
Maandag 20.00uur Dames WV1 Gerard Eenink / Ronny Peezenkamp
Dinsdag 20.00uur Juliana 1 WV1 Stijn Kistemaker
Woensdag NNB Juliana 35+ WV1 NNB
Donderdag 20.00uur Juliana 1 WV1 Stijn Kistemaker / Gerben Prins
Donderdag 20.00uur Juliana 2 KG1 Jasper Hermelink / Jan-Willem Groeneveld
Donderdag 20.00uur Juliana 3 KG2 Jurriën Peters

 

 

 

Jeugdtrainingen hervat per 30 april
Vanaf 30 april trainen de jeugdteams weer op maandag, dinsdag en donderdag. Voor de jeugdteams is er een coördinator Corona aangesteld. Rinske Kuper. Rinske is het aanspreekpunt voor de officiële instanties en zij zal net als de andere coördinatoren toezicht houden tijdens de jeugdtrainingen. Enkele vrijwilligers bij de jeugd zijn werkzaam in vitale beroepen of hun naasten of zijzelf lopen een verhoogd risico. Daarom hebben enkele vrijwilligers aangegeven niet in staat te zijn om te trainingen te verzorgen. We hebben er alles aan gedaan om in deze gevallen vervanging te zoeken zo dat zoveel mogelijk alle teams gewoon kunnen trainen.

Trainingsschema
Vanaf donderdag 30 april 2020 hanteren wij onderstaand trainingsschema voor de jeugdtrainingen*.
Spelers die zich hebben aangemeld verwachten wij bij de trainingen. Heb je je niet aangemeld bij je trainer maar wil je toch komen? Laat dit weten aan je eigen trainer, hij/zij geeft dit door aan de dienstdoende trainer. Of heb je je aangemeld, maar kan je toch niet? Meld je af bij je eigen trainer, hij/zij geeft dit door aan de dienstdoende trainer.

Dag Tijden Groep Trainer Toezichthouder/Corona Coördinator
Maandag 18:00-19:00 JO14
(Kunstgras)
Renaldo Kuper Harold Jansen
Dinsdag 18:00-19:00 JO9-1+JO9-2
(kunstgras)
Kelvin Halfwerk
Bjorn Veldboer
Mirella Roseboom
Rinske Kuper
18:00-19:00 JO12-1 + JO11-1
(kunstgras)
Renaldo Kuper
André Willems
Rinske Kuper
Donderdag 18:00-19:00 JO9-1+JO9-2
(kunstgras)
Kelvin Halfwerk
Bjorn Veldboer
Mirella Roseboom
Rinske Kuper
18:00-19:00 JO12-1 + JO11-1
(kunstgras)
Renaldo Kuper
André Willems
 Rinske Kuper
18:00-19:00 JO14-1
(kunstgras)
Oscar van Dalen
Zaterdag 10:00-11:00 Mini’s
(kunstgras)
Gijs Kollenaar Karel van der Weert

___________________________________________________________________________________________________________________
*Onder voorbehoud van wijzigingen, wanneer gecombineerde groepen door stijgende aanwezigheid te groot worden, splitsen we deze groepen weer.
*Wanneer door beschikbare trainers weer mogelijk, zal de keeperstraining weer worden opgestart.

 

 

 

 

  • Klik hier voor het Corona protocol van S.v. Juliana ’32