14 oktober 2020

Corona Update 14 oktober

Dinsdagavond was er weer een nieuwe persconferentie waarin strengere maatregelen werden aangekondigd. Vanaf woensdagavond 4 november 2020 is de toegestande groepsgrootte verder ingeperkt. 

De maatregelen houden in dat alle senioren elftallen in ieder geval de komende twee weken niet op ons sportpark kunnen voetballen. Er zullen geen groepstrainingen plaatsvinden en wedstrijden worden niet gespeeld. Ook voor de jeugd is de competitie stilgelegd. Zij mogen nog wel trainen, maar ook hier zijn bepaalde regels aan verbonden.

Trainingen Jeugd
Het enige wat nog door mag gaan zijn de trainingen voor onze jeugdelftallen. Deze elftallen kunnen blijven trainen op de normale trainingsavonden en tijden. Hierbij kan geen gebruik worden gemaakt van kleedkamers/douches. Daarom moet iedereen met eigen spullen richting de club komen (kleding, bidon en schoenen). Het verzoek is ook om zoveel mogelijk alleen naar de club te komen en direct na de training weer naar huis te gaan.

Vragen of onduidelijkheden?
Voor het naleven van het corona-protocol hebben we vanuit de club een team samengesteld die verantwoordelijk is voor het naleven van de regels en het up-to-date houden van het protocol. Dit Team Corona Preventie is dus het eerste aanspreekpunt bij vragen of onduidelijkheden. Je kunt een vraag stellen door te mailen naar corona@svjuliana32.nl  of contact op te nemen met een van de teamleden:

  • Rinske Kuper –  06-10018857
  • Rita Prins-van Tilbeurgh – 06-42249168
  • Patricia van Straaten –  06-23707409
  • Oscar van Dalen –  06-47390080

 

Bekijk hier het hele coronaprotocol van s.v. Juliana ’32 (Update 4-11-2020)