16 januari 2022

Nieuwe coronamaatregelen – 15 januari 2022

Eindelijk gaat ons land vanaf zaterdag 15 januari weer iets van het slot. Dit heeft ook gevolgen voor het sporten in de buitenlucht, dus ook voor ons als voetbalvereniging. Hieronder lees je hoe wij hier bij S.v. Juliana ’32 mee om gaan.

Trainingen kunnen weer plaatsvinden
Binnen de eigen vereniging mag er weer volledig getraind worden. Er is geen eindtijd verbonden.

Alleen onderlinge wedstrijden zijn toegestaan
Er mag nog niet in wedstrijdverband gespeeld worden en de competities vinden ook nog geen doorgang. Wel mogen er oefenwedstrijden worden gespeeld binnen de eigen vereniging. Teams mogen onderling een wedstrijd spelen.
Dit moet wel in het huidige trainingsschema passen. Daarom verzoeken wij iedereen die een onderlinge wedstrijd wil spelen dit af te stemmen met wedstrijdzaken. Hiervoor kun je mailen met Patricia via wedstrijden@svjuliana32.nl 

Kleedkamers alleen toegankelijk met CTB
De kleedkamers mogen ook weer gebruikt worden. Wel zijn deze alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Laat voor het toetreden van de kleedruimte jouw toegangsbewijs zien aan de leider van je elftal of de aanwezige vrijwilligers.
Vrijwilligers die in functie zijn hoeven dit toegangsbewijs niet te laten zien.

Clubhuis gesloten
Ons clubhuis mag helaas nog niet open binnen de nieuwe maatregelen. Ook zal er geen mogelijkheid zijn tot afhaal

Vragen of onduidelijkheden?
Voor het naleven van het corona-protocol hebben we vanuit de club een team samengesteld die verantwoordelijk is voor het naleven van de regels en het up-to-date houden van het protocol. Dit Team Corona Preventie is dus het eerste aanspreekpunt bij vragen of onduidelijkheden. Je kunt een vraag stellen door contact op te nemen met een van de teamleden:

  • Rinske Kuper –  06-10018857
  • Rita Prins-van Tilbeurgh – 06-42249168
  • Patricia Willems- van Straaten –  06-23707409
  • Oscar van Dalen –  06-47390080