15 mei 2017

Dames editie van het ‘Bal op ’t Dak’-toernooi

Op zaterdag 3 juni 2017 zal alweer de vierde editie van het ongekend populaire Bal op ’t Dak-toernooi plaatsvinden. In de eerste drie edities was er alleen plek voor herenteams, maar dit jaar willen we ook een editie beginnen voor de dames! Om dit te kunnen doen zijn we op zoek naar een paar damesteams die mee willen doen.
Het toernooi zal om 12:00 uur beginnen met een live loting in de kantine van Juliana’32. Daarna wordt het wedstrijdschema bekend gemaakt en kan er gestart worden met de eerste poulewedstrijden.
Tussen de wedstrijden door is er muziek, een loterij en een gezellig terras. Natuurlijk zal ook de inwendige mens niet vergeten worden door de aanwezigheid van een goede catering. De finales zullen aan het einde van de middag plaatsvinden waarna er, onder het genot van een welverdiend drankje, een prijsuitreiking volgt in de kantine.
Het inschrijfgeld bedraagt €50,- per team. Op de toernooi dag krijg je €25,- van het inschrijfgeld retour. Aanmelden kan via: toernooi.juliana32@hotmail.com
Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden op NL88 ABNA 0594 0897 35 t.n.v. K. Grobbe. Vermeld hierbij je team en ‘Bal Op Dak Toernooi’.