17 juni 2024

Dankwoord vanuit bestuur voor seizoen 2023-2024

Het seizoen 2023/2024 zit er op! Althans, de officiële competitie.
Er komen nog een aantal mooie activiteiten aan. Zoals het ouder-kindtoernooi, jeugdkamp, de zomeravondtoernooien, Juliana 1 tegen Oud Juliana 1.
Maar dit moment pakken we graag aan om terug te kijken op een fantastisch seizoen.
Het seizoen is natuurlijk geëindigd met een topprestatie van ons eerste elftal. Afgelopen weekend werd de promotie gehaald naar de derde klasse. Hiermee feliciteren we het hele elftal, inclusief trainers en staf!
Deze geweldige prestatie is gehaald door het elftal, maar zeker niet mogelijk geweest zonder inzet van de hele vereniging! Daarom willen wij ook een grote dank uitspreken naar alle vrijwilligers binnen de club.
Want ons eerste elftal zou niet kunnen trainen als het sportpark niet goed onderhouden is. Zou niet zo een hecht team zijn als er geen bier wordt geschonken. Daarom willen we iedereen die zich inzet voor onze club van harte feliciteren met deze prestatie en onze dank uitspreken voor dit seizoen.
De maandag-vrijdagmorgen ploeg, de barploeg, de schoonmaakploeg, de bouwploeg, onze teams sponsoring, financiën, marketing, clubhuis & accommodatie, voetbal, jeugd, toernooien, Club van 100 en alle andere leden die zich inzetten voor onze club. 
 
Leden van Juliana’32, dank voor jullie inzet dit seizoen, van harte gefeliciteerd en gezamenlijk op naar 
de derde klasse! met hopelijk veel mooie, spannende en sportieve derby’s. 
 
Namens het bestuur, 
Peter Rosendal 
voorzitter.