6 november 2019

Dé dag van Sev: Pupil van de week

Zaterdag 2 november de grote dag voor Sev Veldboer! Hij is die dag pupil van de week bij het eerste elftal van S.v. Juliana ‘32. Sev speelt al enige tijd bij Juliana en speelt momenteel in de JO9-1 met trainers Kelvin Halfwerk en Bjorn Veldboer. In het veld speelt Sev vaak achterin en is een bijtertje waar veel aanvallers het lastig mee hebben. En vandaag  mocht hij een kijkje nemen bij het eerste elftal.

Bij binnenkomst wordt Sev hartelijk ontvangen door de spelers van het eerste elftal en Richard Halfwerk, die Sev begeleidde die middag. Als het ijs een beetje is gebroken moet Sev al snel mee naar de wedstrijdbespreking. Hier begint het serieuze werk. Tussen de grote jongens luisteren naar wat er die dag van het elftal verlangd wordt. Even later gaan ze met z’n allen naar de kleedkamer om zich om te kleden. De sfeer is goed, de muziek staat flink hard en Sev voelt zich al helemaal in zijn element. Als even later de tenue’s aangetrokken zijn kunnen ze het veld op. Sev mag voetballen met de grote jongens en doet mee met de warming up. Na een paar complimentjes voelt Sev zich helemaal de man en heeft een fantastische middag!

Dan nog één keer terug de kleedkamer in om vervolgens samen het veld op te komen voor de wedstrijd. Sev loopt voorop met de bal in de hand. En dan komt zijn moment…  Wachten op de aftrap en het eerste doelpunt maken voor Juliana. Sev gaat al dribbelend alle tegenstanders voorbij en geeft de keeper geen schijn van kans! GOAAAL!  Zijn taak zit erop en hij mag langs de lijn geniten van de wedstrijd. Na de wedstrijd wordt hij in de kantine nog in de watten gelegd. Sev krijgt een bal waar hij alle handtekening van de eerste elftal-spelers op laat zetten. Om de dag af te sluiten is er een heerlijk patatje en wat lekkers te drinken. Wat een middag! Sev had maar één reactie: “Ik vond het super leuk!”