10 oktober 2018

S.v. Juliana ’32 maakt zich op voor Dé Zaterdagderby van Hengelo

Zaterdag 20 oktober 2018 staat Dé Zaterdagderby van Hengelo weer op het programma. Inmiddels is het de derde keer dat deze wedstrijd op ons sportpark word gespeeld.
Afgelopen seizoenen met wisselende resultaten voor Juliana. Afgelopen seizoen werd de wedstrijd helaas verloren. Maar dit jaar is het team op zoek naar revanche.

Jeugdleden steken eerste elftal hart onder de riem.
Om te zorgen voor een extra aanmoediging van onze jongens zijn alle jeugdteams druk aan de slag met het maken van Spandoeken. Net als vorig jaar hebben we voor alle jeugdteams een spandoekencontest uitgeschreven. Alle teams maken een spandoek om het eerste elftal aan te moedigen. Het team met het mooiste, meest motiverende spandoek wint een uitje met het hele team!
De uitslag van deze contest wordt in de rust bekend gemaakt in de kantine. Voorafgaand aan de wedstrijd steken ook de allerjongste leden van S.v. Juliana de spelers nog een extra hart onder de riem van de spelers door ze te begeleiden het veld op.

Na afloop gezellige derde helft.
Net als de vorige edities wordt ook na afloop van deze derby een gezellige derde helft georganiseerd in de kantine. Met muziek van DJ Marco kan de wedstrijd nabesproken worden onder het genot van een hapje en een drankje.