4 december 2020

Een dankwoord vanuit het Bestuur

Beste leden van S.v. Juliana ’32.

Wat leven we in een bijzondere tijd. Geen of aangepaste trainingen, geen wedstrijden, geen biertje of colaatje in ons clubhuis. Maar we missen vooral het echte “zaterdag-gevoel”.

Als bestuur zijn we achter de schermen ons zo goed mogelijk aan het voorbereiden op de herstart van de activiteiten. De kostenteller voor de club loopt door. We hebben wat steun gehad van de overheid, maar zonder barinkomsten is en blijft het een enorme opgave om de club in de zwarte cijfers te houden.

Fantastisch is het dan om te zien dat al onze leden de contributie trouw blijven doorbetalen. Best een dingetje, niet voetballen en/of trainen en toch betalen. Chapeau voor jullie allen!!. Goed om te ervaren dat we in deze bijzondere tijd naast elkaar staan, zij aan zij, met allemaal het zelfde doel; onze club gezamenlijk door deze zware tijd te loodsen. Om er in 2021 weer een uitzonderlijk sportief, gezond en gezellig jaar van te kunnen maken.

Vrijwilligers zetten zich in om jeugdtrainingen zo goed mogelijk te begeleiden. Er wordt nagedacht over leuke coronaproof activiteiten zoals de zomeravond toernooien en online voetbalquizzen.  We weten nieuwe sponsoren te werven en inmiddels is er door de Club van 100 en hun vrijwillige bouwteam een prachtige overkapping op het terras voor ons clubhuis gerealiseerd! Heren bouwers: wat een vakwerk! Een enorme aanwinst voor ons sportpark.

Dit tekent toch wel echt onze club S.v. Juliana ’32: We zijn dan wel niet de grootste club, maar wel één GROTE familie!

Daarom willen we jullie vragen om het toch nog even, hopelijk een zeer korte tijd, het op deze wijze vol te houden. Begrip en wederzijds respect op te brengen voor een situatie waarop niemand van ons enige invloed op kan uitoefenen. Zodra er weer versoepelingen aangekondigd worden in de maatregelen zullen we de eerste zijn om wat te organiseren voor onze leden zoals we afgelopen zomer tijdens versoepelingen hebben gedaan met de 7tegen7-zomeravond toernooien.

We hebben jullie echt nodig! Voor nu, maar zeer zeker ook voor straks waar we gezamenlijk als bestuur, leden en vrijwilligers een inhaalslag hebben te maken. Nogmaals onze grote dank en waardering voor jullie steun en daarom zullen we rond de kerstdagen als blijk van waardering voor alle leden en vrijwilligers  van een leuke attentie voorzien.

Een sportieve groet, wij blijven rekenen op jullie allemaal!

Bestuur S.v. Juliana ‘32
Erik, Peter, Ludwig, Patrick, Berthil, Hans, Jeroen, Gerben, Patricia en Rita