1 juni 2020

Eerste Online VoetbalQuiz groot succes!

Omdat we allemaal nog veelal thuiszitten organiseerde wij op vrijdagavond 29 mei een online versie van onze VoetbalQuiz. Iedereen kon zich op geven in teams van 3 personen. Om er voor te zorgen dat het een gezellige avond zou worden werd er voor iedere team een borrelpakketje afgeleverd op donderdagavond met wat Bier of wijn en wat lekkers om te knabbelen.

Vrijdagavond om 20.00uur zaten alle teams klaar achter de livestream waar de quizmasters de vragen met alle teams deelden. Via een online formulier konden de teams de antwoorden invullen voor de 4 rondes: Wie is het?, Fragmenten, Clubs & Stadions en Showbizz. Tussen de rondes door zorgde onze huisDJ Steffmeister voor wat muzikale omlijsting. En dit gaf de teams de mogelijkheden om de antwoorden goed in te vullen of om er nog een biertje bij te pakken. Na de 4 rondes kwamen alle antwoordformulieren binnen in de ‘controlroom’ en werden ze gecontroleerd terwijl de quizmasters de goede antwoorden met de teams doornamen. Met een laatste proost en een lekker muziekje werd de avond afgesloten. Waarna de einduitslag met alle teams werd gedeeld. Team Bastoncini di Sale ging met de overwinning naar huis en mag zich kronen tot Dé Digitale Voetbalmaster van S.v. Juliana ’32.

We kijken terug op een zeer geslaagde Online VoetbalQuiz. We hebben een mooi bedrag op gehaald voor de club waar we iets moois mee willen gaan doen. Iedereen bedankt voor de deelname en hopelijk zien we elkaar weer snel in goede gezondheid op ons sportpark en in ons clubhuis!