17 februari 2023

Erik Hellegers verlengt als hoofdtrainer, uitbreiding technische staf!

Hoewel het seizoen nog in volle gang is, wordt er door het bestuur al vooruit gekeken. Afgelopen week ondertekende onze hoofdtrainer, Erik Hellegers, een nieuw contract voor het seizoen 2023-2024. Erik Hellegers startte dit seizoen als hoofdtrainer bij onze verenigen. Onder zijn leiding wist Juliana 1 in de eerste seizoenshelft de zevende plek te behalen in de 4e klasse zaterdag.

De ambities voor dit seizoen liggen nog hoger. Hellegers wil minimaal bij de top 6 eindigen om zo te voorkomen dat er volgend seizoen moet worden gestart  in de vijfde klasse. Als club zijn we blij met deze ambities en ook voor volgend jaar willen we de lat hoog leggen. “Hoe mooi zou zijn als we weer eens mee konden doen voor de prijzen?” aldus Gerben Prins, coördinator Team Voetbal. “Het vertrouwen is er dat we dit met Erik kunnen behalen.” Voor volgend seizoen is er ook versterking toegevoegd aan de technische staf. Herwin Meijeringh zal als assistent trainer aantreden volgend seizoen. Herwin is geen onbekende bij S.v. Juliana ’32. Hij is in verleden actief geweest bij onze jeugd, waar hij de B1 en A1 heeft getraind.

Als club zijn we erg blij met deze ontwikkelingen. We wensen Erik en Herwin veel succes komend seizoen en hopelijk lukt het om dit seizoen positief af te sluiten.