19 augustus 2021

Even voorstellen: Renaldo & Rinske

Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 zijn Renaldo & Rinske samen de nieuwe coördinatoren van Team Jeugd. Ze nemen hiermee het ‘stokje’ over van Oscar.
Alle zaken die te maken hebben met het jeugdvoetbal bij S.v. Juliana ’32 vallen vanaf nu onder de hoede van Renaldo en Rinske. Daarom stellen zij zich graag even aan jullie voor.

Renaldo kwam als klein jongetje samen met zijn vader al naar de club en het duurde natuurlijk niet lang dat hij er zelf ook ging voetballen. Na een pauze kwam hij zelf als vader weer terug bij Juliana, nu met zijn eigen zoon Stijn die ook graag wou voetballen bij opa z’n club. Al snel heeft Renaldo het leider/trainerschap op zich genomen en een paar jaartjes later vond onze zoon Gijs het ook wel wat om bij Juliana te gaan voetballen. Rinske ging uiteraard elke training en wedstrijd mee om te supporteren. Ook zij pakte steeds meer taken als vrijwilligers op en zo gingen ze beide steeds meer doen binnen de club.

En zo volgen zij Oscar op als coördinator voor de jeugd. Met een goede taakverdeling. Renaldo zal zich wat meer richten op de teams en trainers zoals bv teamindelingen en training geven, Rinske zal er meer zijn voor het sociale en de administratieve dingen zoals aanmeldingen van nieuwe leden en pupil van de week. Maar ook kunnen ouders bij mij terecht mocht er iets zijn met hun kind of voor gewoon een gezellig kletspraatje.
Renaldo en Rinske hebben er zin in om met alle trainers, leiders en andere vrijwilligers iets moois van maken. Ze willen weer toernooien gaan plannen en misschien wel weer een voetbalkamp.  Wellicht een leuke avond voor de oudere jeugdspelers, en een leuke middag met leuke activiteiten voor de jongere jeugdspelers. Alle ideeën en hulp zijn uiteraard welkom.

Wij zijn blij met de komst van Renaldo en Rinske en wensen ze heel veel succes, maar vooral veel plezier.
En daarnaast willen we Oscar heel erg bedanken voor alle inzet in de afgelopen jaren. Het is hem gelukt om onze jeugdtak een nieuwe boost te geven. Met veel aanwas van nieuwe jeugd van onderaf.

Heb je vragen of wil je meer weten over de jeugd van juliana? Renaldo en Rinske zijn te benaderen via het emailadres jeugd@svjuliana32.nl