7 december 2021

Grote Clubactie levert recordbedrag op!

De maanden september, oktober en november stonden in het teken van De Grote Clubactie. In deze periode kon men weer loten kopen ten gunste van onze vereniging. Alle jeugdleden gingen de straat op met verkoopboekjes, online werden er loten verkocht en seniorenteams kregen de mogelijkheid om (super)loten te kopen. En dat werd massaal gedaan. In totaal hebben we als club 581 loten verkocht. met een opbrengst van €1352,52. Hiermee zijn we ruim over ons doel van €1.250 gegaan.

Om de jeugdteams extra te stimuleren om loten te verkopen hadden we als club een prijs in het leven geroepen voor het team met de meest verkochte loten. Met 187 loten was dit de JO9-1. Zij ontvingen afgelopen zaterdag van Sinterklaas een cheque voor een teamuitje bij De Beleverij in Hengelo.

Het doel van de Grote Clubactie was om geld op te halen om het jeugdhonk nieuw leven in te blazen. Met dit bedrag moet dat zeker gaan lukken. Komende maanden starten we hier mee. Er zal een groepje worden opgericht om hier mee aan de slag te gaan. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Via deze weg willen we nogmaals alle kopers en verkopers bedanken voor de steun aan onze club.
Vanaf donderdag 9 december kun je via de website van Grote Clubactie zien of jouw gekochte lot in de prijzen is gevallen.