Hengelose kampioenschappen

Noot: I.v.m. verwachte drukte adviseren wij u om ook gebruik te maken van de parkeerplaatsen aan de “Sportlaan driene” en via de achter ingang het sportpark te betreden.

Noot: Vanwege de deelnemers aantallen heeft de organisatie gekozen voor een vernieuwde toernooivorm. Uitleg van de toernooiopzet is te vinden in het programmaboekje.

Voordat het nieuwe voetbalseizoen 2017/2018 losbarst is S.v. Juliana ’32 de gastvereniging voor de Hengelose Jeugdkampioenschappen. Deze worden gehouden van maandag 18 september tot donderdag 21 september. Omdat er in dit nieuwe voetbalseizoen wijzigingen in wedstrijdvormen en een flexibele winterstop worden doorgevoerd, moest het toernooi ook iets worden aangepast.

Eerder werden de Hengelose Jeugdkampioenschappen gespeeld in het voorjaar. Maar door een langere doorloop van de competitie is besloten om het toernooi te verplaatsen naar september, één week voor de competitiestart. Ook wordt er, als voorbereiding op het nieuwe seizoen, gespeeld in de nieuwe wedstrijdvormen. Dit betekent dat de JO9 op een kwart veld gaat spelen in de vorm 6 tegen 6. Voor de andere teams verandert er dit jaar nog niets.

Het toernooi zal worden geleid door clubscheidsrechters. Door het grote aantal wedstrijden, is de organisatie op zoek naar scheidsrechters die de leiding willen nemen over de wedstrijden in één of meerdere delen van het toernooi.

De organisatie is momenteel druk bezig met de speelschema’s, programmaboekjes en de verdere organisatie van de Hengelose Jeugdkampioenschappen. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte. Als er nog verdere vragen zijn, of u zich wil aanmelden als vrijwilliger, kunt u contact opnemen met Gerben Grobbe van de toernooicommissie (06-53504464 / gjgrobbe@gmail.com)

Facebook “Hengelose kampioenschappen jeugd” event-pagina

Toernooi informatie:

– Verdeling speeldagen
– Aanvangstijdstippen
– Speelschema’s, zie link in programma overzicht
Alternatief trainingsschema (Update 17-9) (Juliana teams)
Programma boekje HJK 2017 (Update 17-9) (gewijzigde speelschema’s zie hier onder in programma overzicht)
– Kleedkamer indeling, zie programma boekje
– Uitleg toernooivormen, zie programma boekje

Programma overzicht

Klik op leeftijdsgroep voor het toernooi

Maandagavond 18 september Jo15 Uitslagen & Jo13 Uitslagen
Dinsdagavond 19 september Mo17 Uitslagen & Jo17 uitslagen
Woensdagmiddag 20 september Mo9 Uitslagen / Mo11 UitslagenJo9 Uitslag & Jo11 Uitslagen
Woensdagavond 20 september Mo13 Uitslagen  & Mo15 Uitslagen
Donderdagavond 21 september Mo19 Uitslagen  & Jo19 Uitslagen
Donderdagavond 21 september Gezellige afsluiting in de kantine van s.v. Juliana ’32