24 oktober 2021

Met S.v. Juliana ’32 naar Heracles – Ajax op 30 oktober

Aanstaande zaterdag speelt Heracles Almelo tegen Ajax. Als lid van S.v. Juliana ’32 heb je de mogelijkheid om met korting een kaartje te bemachtigen.
Vanuit de club willen we jullie graag deze mogelijkheid bieden om de kaarten te kopen. Maar het is verder helemaal op eigen gelegenheid.

Kaarten Heracles Almelo – Ajax Amsterdam
Voor onze vereniging zijn 50 wedstrijdkaarten beschikbaar voor de thuiswedstrijd van Heracles Almelo – Ajax Amsterdam op zaterdag 30 oktober, aftrap 18:45 uur. De kaarten worden aangeboden voor een gereduceerd tarief van €15 euro,- per kaart (normale kaarten zijn €26,50,- per kaart). Alle 50 kaarten zitten in hetzelfde vak op de tribune.

Hoe te bestellen?
Om kaarten bij Heracles Almelo te bestellen heb je een Heracles Account nodig. Je kan er een aanmaken op https://heracles.nl/registreer. De kaarten kunnen vervolgens besteld worden via https://www.heracles.nl/hengelo. Via deze link komt u terecht op de pagina waar voor het aangegeven tarief de kaarten besteld en afgerekend kunnen worden. De bestelde kaarten worden vervolgens als eTicket naar het e-mailadres van het Heracles Account opgestuurd. Mocht er tijdens het bestellen gevraagd worden om een relatienummer te koppelen, dan kan je proberen om verder te gaan als nieuwe fan. Lukt dit niet omdat je reeds bij ons bekend bent? Neem dan contact op met ticketing@heracles.nl of via 0546-817070.

Let op! Je kan maximaal 2 kaarten per account bestellen.