25 augustus 2019

HVV Tubantia Za1 winnaar eerste editie Arie’s Aftraptoernooi

Het eerste zaterdagelftal van HVV Tubantia is zaterdag winnaar geworden van de eerste editie van Arie’s Aftraptoernooi. De ploeg van trainer Emiel ten Donkelaar versloeg gastheer Juliana’32 in de finale met 2-0. Guido Jebbink (Tubantia) werd verkozen tot speler van het toernooi.

Nadat donderdag al de eerste poulewedstrijden werden gespeeld stonden op zaterdag de laatste poulewedstrijden op het programma. Op het broeierig Sportpark Groot Driene hielden Tubantia en Juliana’32 elkaar in evenwicht en wist Wilhelminaschool ATC’65 met 2-0 te verslaan. Juliana plaatste zich als poulewinnaar voor de finale en kwam daarin opnieuw Tubantia tegen, die als nummer twee de finale bereikten. ATC’65 en Wilhelminaschool gingen de strijd met elkaar aan om de derde plek.

In de finale viel al vroeg de beslissing in het voordeel van Tubantia. Door twee snelle treffers namen die ploeg al snel een voorschot op de titel. Juliana’32 was niet meer bij machte de aansluiting te vinden waardoor HVV Tubantia de eerste winnaar werd van Arie Aftraptoernooi. Op het andere veld wist Wilhelminaschool opnieuw te winnen van ATC’65 en legde daardoor beslag op de derde plek.

Guido Jebbink (HVV Tubantia) werd uitverkozen tot speler van het toernooi. Een deskundige jury hield afgelopen donderdag en zaterdag de wedstrijden nauwlettend in de gaten en deelde punten uit. Daarin bleek de middenvelder de sterkste. De prijzen werden na afloop uitgereikt door Claudio Bruggink, wethouder van de gemeente Hengelo.

Fotoalbums:

→ Arie’s Aftraptoernooi 2019 – deel 1

→ Arie’s Aftraptoernooi 2019 – deel 2