9 mei 2017

Informatie – Jeugdtoernooi 20 mei 2017 groot succes met ruim 35 teams

Downloads s.v. Juliana ’32 Jeugd-toernooi

Concept Toernooischema JO9-toernooi

Concept Toernooischema JO11-toernooi

Toernooischema – Mini’s (Volgt op 17-5)

Toernooischema – Passendvoetbal (Volgt op 17-5)

Kleedkamerindeling

 

Op zaterdag 20 mei vind het jaarlijkse jeugdtoernooi van Juliana’32 plaats. Diverse teams in verschillende categorieën zullen hun opwachting maken op Sportpark Groot Driene. Naast de JO7-, JO9- en JO11-teams is er dit jaar ook een toernooi speciaal voor kinderen met autisme (passend voetbal).

De aanvangstijdstippen zijn als volgt:
– Het toernooi voor het passend voetbal zal beginnen om 10:00 uur.
– Het toernooi voor de JO7-elftallen (mini’s) zal beginnen om 10:00 uur.
– Het toernooi voor de JO9-elftallen zal beginnen om 10:00 uur.
– Het toernooi voor de JO11-elftallen zal beginnen om 13:30 uur.
De poules voor het toernooi zullen worden ingedeeld op sterkte van de teams zodat iedereen een leuk toernooi kan spelen. Na afloop van elk toernooi is er voor elke speler een leuke verrassing, maar natuurlijk wordt er ook om de prijzen gespeeld!
In de week voorafgaande aan het toernooi zullen we de wedstrijdschema’s publiceren op de website. Deze zijn dan als concept te downloaden. De definitieve schema’s krijgt u bij het wedstrijdsecretariaat op de dag van het toernooi.
Voor meer informatie over de verschillende toernooien kunt u terecht op het mailadres: toernooi.juliana32@hotmail.com. Wij hopen jullie allemaal te kunnen verwelkomen zaterdag 20 mei op bij Juliana’32.
N.B. Vanwege de verwachte drukte verzoeken wij bezoekende teams om gebruik te maken van de parkeerplaatsen aan de Sportlaan Driene. Wanneer u deze straat helemaal uitrijdt komt u vanzelf bij de achterzijde van ons sportpark. Hier is voldoende parkeergelegenheid.