26 oktober 2016

Jeugdkeepers strijden tijdens keepersbattle

Dinsdag 18 oktober stond voor de Juliana jeugdkeepers en hun begeleiding in het teken van de Keepersbattle. Dit keeperstoernooi wordt twee keer per seizoen georganiseerd door de keepersschool Oldenzaal. De gehele dag werden er battles gespeeld waarbij de keepers in teamverband proberen bij elkaar te scoren. Volley’s, dropkicks, uitgooien, van de grond trappen en 1vs1 duels het kon allemaal om te proberen je tegenspeler te verschalken. Totaal zijn er 226 battles gespeeld en 6475 doelpunten gescoord. En phoe wat het was het een vermoeiende maar super gave dag!

Kijk via deze link naar een samenvattend filmpje over de keepersbattle: https://youtu.be/YIFq9YBzG1M

Hoe keken Twan en Kelvin terug op deze enerverende keepersdag?

Verslag van Twan:
Wat was dit een leuke dag.
Kelvin Halfwerk en Twan van den Heuvel zijn er vanuit Juliana 32 samen naar toe geweest en hebben het erg naar hun zin gehad,al was het wel een zware dag.We kregen s’middags een lunch die goed verzorgd was met bolletjes en vers geperste jusdorange.
Het weer was goed al hadden ze een dag ervoor regen voorspeld.(hadden wij even geluk).
In Mei is er weer een keepersbattle bij Vogido in Enschede en ik hoop dat er dan ook weer veel keepers zijn. Dus jeugdkeepers onder de 11 jaar tot mei volgend jaar.

Groeten Twan van den Heuvel
Verslag van Kelvin:
Ik had samen met Wesley van KVV Losser een team met de naam FC Kansloos. We moesten in totaal 16 wedstrijden spelen maar we hadden tussen door nog wel een pauze met wat drinken en broodjes. Uiteindelijk hebben wij 8 wedstrijden gewonnen en ik vond het echt super gaaf om mee te doen! Ik zou het volgend jaar zeker weten nog een keer mee doen!

Tijdens de wedstrijdjes moet je proberen te scoren bij de tegenstander en als je zelf een doelpunt tegen hebt gekregen moet je wisselen met de andere keeper van je team. De wissel keeper moest ook de ballen op halen een aangeven aan de keeper die in het veld stond.

Uit eindelijk zijn Wesley en ik 4e geworden.

Bedankt voor het mooie toernooi en tot volgend jaar!

Groet Kelvin Halfwerk