19 mei 2023

JO-13 sleept kampioenschap in de wacht!

3 mei 2023, 0900uur: de aftrap van Juliana’32 Jo13-1 – Achilles ’12 Jo-13-3 . Voor Juliana een wedstrijd waarin het kampioenschap binnengehaald kon worden, alleen moest er dan nog even gewonnen worden.  De wedstrijd begon wat onrustig met een aantal kleine kansen, die helaas voorlangs vlogen of op de paal belanden. Maar dan, in de 11e minuut valt hij goed voor de voeten van Daley die de bal in de goal weet te schieten! 1-0!!!!! Het spel werd hierdoor wat rustiger en het score verloop kon worden uitgebouwd naar een 6-0 overwinning! Met onder andere een doelpunt via het hoofd van Tarik, die dit seizoen topscorer doelpunten maken met het hoofd is!

Ook Mike, die in de loop van het seizoen terug gekomen is bij het team, schoot er in de 2e helft een doelpunt in, verder scoorden Bram en Joël ook nog en doordat Vera vandaag niets doorgelaten heeft kwam deze mooie teamprestatie tot stand. Want een geweldige prestatie is het zeker. Iedereen van dit team, spe(e)l(st)ers en staf, verdienen een dikke pluim. De mooie uitslagen dit seizoen zijn echt het gevolg van goed teamwork!

De jongens en meisje kwamen dit seizoen voor het eerst samen op het grote veld. Vanuit verschillende teams is de Jo-13 samengesteld en hebben de trainers aan het begin van dit jaar  samen met de spe(e)l(st)ers de doelen voor het jaar gesteld. In de eerste fase was vooral het doel om samen te kijken hoe ze elkeaar konden vinden in het veld, de positieis ontdekken voornamelijk plezier in het spel hebben. Deze fase eindigden JO-13 op een gedeelde eerste plaats, maar door een verschil van 2 doelpunten ging de andere nr. 1 door in de beker. De tweede fase van het seizoen is het team aan de slag gegaan om wat meer structuur in het spel te krijgen en nieuwe technieken aan te leren. Ook deze fase was verrassend leuk om te zien en was het wederom mogelijk om kampioen te worden. Helaas werd de laatste, beslissende wedstrijd verloren, waardoor er wederom een tweede plaats werd behaald.
In de 3e fase van het seizoen wilden het team meer en meer mooi samenspel zien, wat ook gelukt is! Er is dit seizoen een fantastische ontwikkeling doorgemaakt met een prachtige beloning van het kampioenschap! Hopelijk volgen er nog meer mooie successen in de toekomst.

Als S.v. Juliana ’32 feliciteren wij trainers, staf, ouders, familie, maar bovenal het elftal met het behalen van deze fantastische prestatie.