3 juni 2018

Juliana 1 haalt halve finale nacompetitie

Zaterdag 2 juni speelde Juliana 1 de eerste wedstrijd in de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse. De eerste wedstrijd was een uitwedstrijd in Westerhaar-Vriezenveensewijk tegen Voorwaarts. Tijdens de wedstrijd kwam Juliana eerst op achterstand na een een tegen een. Al snel wist Juliana zich te herpakken door de gelijkmaker van Dick Zengerink net voor rust.

In de tweede helft ging het redelijk gelijk op, maar beide ploegen wisten niet tot scoren te komen. Ook niet in de twee keer 15 minuten verlenging. De wedstrijd werd beslist door penalty’s. Beide ploegen namen goede penalty’s en alle eerste penalty’s werden geraakt. Met een stand van 8-8 leek het lang te gaan duren, maar niets was minder waar toen Oscar van Dalen de negende strafschop van Voorwaarts wist te stoppen. Juliana wint en gaat door naar de halve finale om promotie. Voor Voorwaars betekende de nederlaag een degradatie naar de derde klasse.

De halve finale om promotie wordt gespeeld op zaterdag 9 juni om 14.30 tegen Hattem. De wedstrijd zal worden gespeeld op ons eigen sportpark om 14.30uur. We nodigen iedereen uit om onze mannen te komen steunen op weg naar promotie!

Wedstrijdsponsor Juliana ’32 – vv Hattem

Balsponsor Juliana ’32 – vv Hattem