11 december 2019

Juliana1 wint laatste thuiswedstrijd van 2019

De laatste thuiswedstrijd van 2019 stond afgelopen zaterdag al weer op het programma. Nieuwkomer SVV kwam naar sportpark Groot Driene. Na de overwinning bij Sportclub Enschede was het voor Juliana bittere noodzaak om ook deze wedstrijd om te zetten in 3 punten.

Dit bleek uiteindelijk een relatief eenvoudige opdracht. Juliana was heer en meester en is eigenlijk, op 1 kans voor de bezoekers na, niet in de problemen geweest. Het enige verwijt dat de ploeg zichzelf mag maken is dat de score niet hoger is uitgevallen. Met name de eerste helft was het spel bij vlagen slordig en werden een handvol kansen onbenut gelaten. Goed voor Juliana was wel dat Tom Groot Breteler zijn eerste goal van het seizoen wist aan te tekenen. Na een mooie individuele actie wist hij al vroeg de stand op 1-0 te brengen. Een kwartier later zat Jorn weer op zijn brommer en wist alleen voor de keeper geen fout te maken.

Het spel in de 1e helft leidde in de kleedkamer tot wat onvrede. Afgesproken werd om in de 2e helft vanuit de discipline te blijven spelen en het tempo hoog te houden. Een penalty genomen door Pieter betekende al snel de 3-0. Waarna een goede aanval opgezet door Bas en verplaatst via Pieter het slot akkoord van Gabriel betekende.

Hopelijk kan de ploeg volgende week de lijn van de laatste 2 weken voortzetten en de 3 punten bij Drienerlo meenemen.