8 januari 2024

Juliana’32 1 wint Jan Meulenkamp-toernooi

Juliana’32 1 heeft de traditionele aftrap van het nieuwe jaar gewonnen. In de finale van het Jan Meulenkamptoernooi werd Oud Juultje 3 verslagen. Daardoor prolongeerde de ploeg de titel.

Jaarlijks op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar komen alle seniorenteams van Juliana bij elkaar om gezamenlijk het nieuwe jaar af te trappen. Ook dit jaar waren er weer twee extra teams toegevoegd aan het deelnemersveld: Oud Juultje 3 en een afvaardiging van het 45+ team: 45 plusminus. Helaas zorgden de weersomstandigheden er in aanloop naar het toernooi ervoor dat er alleen op het kunstgrasveld en het trainingsveld gevoetbald mocht worden. Daardoor moest het wedstrijdschema aangepast worden.

Desalniettemin kregen alle ploegen ruim de kans hun kwaliteiten te etaleren en met hernieuwde energie jaar te openen. Dat lukte bij het ene team wat beter dan bij de ander. De goed gevulde snert tussen de wedstrijden door was een warm welkom voor iedereen op deze waterkoude dag. De meesten lieten het zich dan ook goed smaken.

Twee ploegen staken er op het veld uiteindelijk bovenuit en verloren geen enkel duel. In de onderlinge strijd bleek de favoriet van het toernooi ook de sterkste en wist Juliana’32 1, net als vorig jaar en niet geheel verrassend, er met de winst vandoor te gaan.