22 december 2021

Kerstgroet vanuit het bestuur

Het jaar is al weer voorbij. Wat was 2021 een gek jaar. Een jaar dat we misschien liever snel vergeten. Maar toch willen wij dit moment nog even gebruiken om terug te kijken en onze leden, vrijwilligers en sponsoren te bedanken.

Een bewogen jaar 
Begin dit jaar was al duidelijk dat het seizoen 2020/2021 niet zou worden afgemaakt. De eerste maanden van het jaar was ons sportpark gesloten. Gelukkig konden we online verbinding vinden met onze leden met een aantal online activiteiten. Richting de zomer kwam er hoop. Nederland ging langzaam weer open en er kon voorzichtig weer getraind worden. Dit werd door onze leden, soms op een creatieve manier, gedaan. In de zomer, lukte het ons om ‘ouderwetse’ voetbaltoernooien te organiseren: Het 7×7-zomeravondvoetbal en Arie’s Aftraptoernooi waren een groot succes. We hadden er vertrouwen in dat het na de zomer weer ‘normaal’ zou worden. Maar niets bleek minder waar. Na een goede start vielen wedstrijden uit door corona-besmettingen en werd uiteindelijk onlangs de competitie wederom stilgelegd.

Trots op onze club
Ondanks dat er weinig gevoetbald kon worden en de biertjes in het vat bleven zitten, konden we rekenen op onze leden, vrijwilligers en sponsoren. De contributie werd doorbetaald en vanuit allerlei hoeken en gaten werd hulp geboden. Hierin zien we maar weer wat een fijne club we zijn met elkaar. We willen daarom ook iedereen heel erg bedanken voor hun steun het afgelopen jaar.

Laten we hopen dat 2022 het jaar wordt waarin alles weer ‘normaal’ wordt en we elkaar weer vaak kunnen ontmoeten op Sportpark Groot Driene. Maar voor nu is het belangrijkste: blijf gezond en hou vol!

Wij wensen iedereen mooie feestdagen 🎄
en hopen op een sportief en gezellig 2022!

Groetjes namens het bestuur,
Erik, Peter, Patrick, Ludwig, Gerben, Patricia, Berthil, Jeroen en Rita