1 mei 2020

Koop een t-shirt en steun ons Cluppie

Hoe leuk?! Een kleine onderneming uit Amsterdam heeft een actie gestart om geld om te halen voor alle clubs/verenigingen in Nederland. Omdat er nu tijdens de corona-crisis geen omzet wordt gedraaid en dus geen inkomsten zijn, hebben zij een actie bedacht om geld om te halen.
Door de verkoop van t-shirts/sweaters met een algemene opdruk ‘United – Help je Cluppie’ halen zij geld op. Waarvan zij de winst volledig doneren aan een door jou gekozen club die je wil steunen. Ruim de helft van het geld komt ten goede van de clubs/verenigingen.

Hoe werkt het?
Via www.helpjecluppie.nl kun je een t-shirt of sweater bestellen. Een t-shirt kost €19,95 en een sweater €34,95. Ruim de helft van dit bedrag komt ten goede van onze club!
Als je de bestelling plaatst, vul dan in het formulier met je gegevens bij ‘Bedrijfsnaam’ de naam van onze club ‘S.v. Juliana ’32 Hengelo’ in. Zo weet helpjecluppie dat je aan ons wil doneren.De betaling kun je via PayPal/iDeal doen. Aan het einde van de actie maakt helpjecluppie het bedrag naar onze club over!

Zo simpel is het. Bestel dus snel een shirt en steun ons!

Wij hebben er alvast 1 besteld. Doe jij mee?

                                          zomervoordeel Porta-Bote