14 juni 2018

Laatste informatie Jeugdkamp

Volgend weekend, 22-23 juni, is het zover. Het jeugdkamp als seizoensafsluiting voor de jeugd.
Voor iedereen die zich opgegeven heeft staat hieronder nog een keer de laatste informatie.

Het jeugdkamp begint vrijdag 22 juni om 18.00uur in ons clubhuis. We gaan er vanuit dat iedereen thuis al avondeten op heeft. Om 18.00uur kunnen alle jeugdleden zich melden bij de organisatie en het geld voor het kamp betalen (€5,- p.p.). Zaterdag 23 juni mogen de ouders de kinderen rond 17.00uur weer ophalen in het clubhuis. Voor de kinderen die niet blijven slapen, de ouders kunnen de kinderen rond 23.00uur ophalen. We verwachten ze dan zaterdag rond 09.30uur weer terug op het sportpark voor de activiteiten.

Tijdens het kamp gelden er wel een aantal regels. We hebben respect voor elkaar en elkaars spullen, we helpen elkaar en we luisteren naar de leiding. Telefoon mag mee op eigen risico, maar wordt voor het slapen gaan ingeleverd bij de leiding. Er is genoeg eten en drinken, maar wat snoep (“normale”‘ hoeveelheid,1 zak) mag mee. Geld, waardevolle spullen en ouders/verzorgers mogen thuis gelaten worden.

Wat neem je wel mee:
– luchtbed, pomp, onderlaken, kussen, slaapzak/dekbed.
– pyjama
– voetbalkleding/voetbalschoenen
– gewone kleding, denk ook aan warm kleding/vest voor ’s avonds.
– zwemtas/zwemkleding/slippers/handdoek (heb je geen zwemdiploma, dan zwembadjes verplicht.)
– toiletartikelen +handdoek +washandje
– zonnebrandcreme
– zaklamp
– evt. iets te lezen/spelletje voor jezelf te doen.
– goed humeur

De kampleiding heeft er in ieder geval heel veel zin in! Als er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met de jeugdkamporganisatie via jeugdkampcommissie@svjuliana32.nl of 06-44710938.
Tijdens het kamp zelf kan de kantine ook bereikt worden via 074-074 242 2578.