22 augustus 2018

Juliana’s Mini’s starten seizoen met open training

Het voetbalseizoen 2018/2019 staat weer voor de deur. Ook voor onze jongste leden, de mini’s, gaat het weer beginnen.
Op zaterdag 1 september staat de eerste training gepland. Een open training. Aan het begin van het seizoen willen we zo veel mogelijk kinderen kennis laten maken met voetbal. Daarom is iedereen van harte welkom op de eerste training van de mini’s.

De mini’s is voor kinderen in de leeftijdsgroep van 4 t/m 6 jaar. Na de mini’s stromen de kinderen door naar de JO8. De trainingen zijn vooral bedoelt om kinderen kennis te laten maken met voetbal. Veel spelletjes met de bal waarin het balgevoel getraind word. En aan het eind van iedere training wordt er een onderling partijtje gespeeld om ook het competitie-element te trainen. Plezier staat uiteraard voorop bij deze trainingen. Af en toe wordt er ook een echte wedstrijd of toernooitje gespeeld tegen andere clubs.

De mini’s trainen iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een andere zaterdag een keer mee te trainen. Als je voor de eerste keer mee traint is het handig om een kwartiertje voor het begin van de training aanwezig te zijn zodat onze trainers even kennis met je kunnen maken.

Wil je meer weten? mail even naar jeugd@svjuliana32.nl.