5 mei 2021

Tips om alle voetbalmoeders van Hengelo in het zonnetje te zetten

Aanstaande zondag, 9 mei, is het moederdag. Dé dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Want ook voor ons als voetballers zijn moeders onmisbaar. Ze brengen ons naar de training, wassen onze vieze voetbalkleding en zijn een van onze belangrijkste supporters. Daarom denken wij graag met jullie mee. Hieronder geven we, in samenwerking met onze sponsoren aantal tips voor dé ultieme moederdag.

Vergeet het cadeautje niet:

 1. Voor alle sportieve moeders – Intersport Hengelo
  Heb je een sportieve moeder? Voetbalt ze ook? tennist ze? of is ze vaak bij de fitness te vinden? Het maakt niet uit welke sport ze doet, Intersport heeft voor iedere sport de juiste kleding en accessoires. Maar ook al is ze niet zo sportief, ook casual kleding is te koop bij Intersport. Ga eens langs in de winkel om jouw cadeau te scoren. Of kan je niet kiezen: een cadeaubon is ook altijd een goed idee. Shop je liever online? kijk dan op wwww.intersporttwinsport.nl
 2. Heb jij een moeder van goud? Koop dan je cadeau bij Juwelier Knoef
  ‘Diamonds are a girls best friend’ wordt vaak gezegd. Dus met een mooi sieraad weet je zeker dat je scoort bij je moeder. Voor de mooiste sieraden kun je terecht bij Juwelier Knoef. Ga even langs in de winkel of kijk online op www. juwelierknoef.nl. En het leuke is: op dit moment hebben ze een mooie actie met 10% korting.
 3. Of geef een nieuwe fiets van Leenders Bike Totaal
  Stapt jouw moeder graag op de fiets? Ga dan eens langs bij Leenders Bike Totaal voor een cadeau. Je kan hier terecht voor een spiksplinternieuwe fiets, maar ook voor accesoires of onderhoud aan de fiets. Ga eens langs in de winkel of maak een afspraak via www.leendersbiketotaal.nl

En vergeet niet: Liefde gaat door de maag, ook bij moeders

 1. Zorg voor een lekker ontbijtje van Bakkerij Gerard Klein Wolterink
  Je kan de dag niet beter beginnen dan met een lekker ontbijtje. Met verse broodjes van de warme bakker. Ga daarom langs bij Bakkerij Gerard Klein Wolterink. Ook kan je een echte bakkersbon als cadeautje toevoegen aan het ontbijtje.
 2. Voor een lekker stukje vlees moet je bij Vleesboerderij Groot Avest zijn
  Wil je een lekkere borrelplank bij de borrel? Of heb je zin om ’s avonds de barbecue aan te steken? Voor het beste vlees moet je bij Erve Groot Avest zijn. Neem eens een kijkje op de website van Erve Groot Avest.
  Voor moederdag hebben ze speciale boxen samengesteld. Dat wordt smullen.
 3. Geen zin om te koken? Bestel bij Cafetaria de Zwagers of Pizzeria Romy’s
  Je moeder laat je natuurlijk niet koken op moederdag. Maar heb jij nu zelf ook geen zin om te koken? Maak het jezelf dan makkelijk en bestel jouw diner. Heb je zin in een lekker patatje of schotel? Bestel dan bij Cafetaria de Zwagers.  Heb je meer zin in pizza of shoarma? Dan ben je bij Pizzeria Romy’s aan het juiste adres.

Met deze tips kan jouw moederdag niet meer mislukken.

We wensen alle (voetbal)moeders een hele fijne moederdag toe as. zondag.