31 december 2019

Oliebollen en zaalvoetbal in Sporthal Veldwijk

Op 30 december was Sporthal Veldwijk het decor voor het Oliebollentoernooi. De traditionele afsluiting van het jaar met uiteraard veel oliebollen, die door de toernooicommissie in de ochtend met veel liefde zijn gemaakt (met dank aan Albert Heijn Groot Driene).

In de middag was het tijd voor de jeugd. JO7 en JO9 speelde in wisselende samenstellingen haar wedstrijden, waarbij spelers individueel punten kregen. Tarik en Lucas kwamen hierbij als winnaars uit de bus. Ook bij JO11-JO14 werden de groepen gecombineerd. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Manchester United. Dit team bestond uit Justin, Dylan, Aiden, Juka en Joel.

Aan het begin van de avond kwamen de senioren bij elkaar. Zes teams speelden in wedstrijden van twaalf minuten tegen elkaar. Het toeval wilde, dat de twee beste teams van de avond de laatste wedstrijd tegen elkaar speelden. DSVD had aan een gelijkspel voldoende en kwam in de ‘finale’ tegen Bunga Melati al snel op voorsprong. Vlak voor tijd werd het nog wel 1-1, maar de toernooizege kwam niet meer in gevaar. Het betekende de eerste zege van het Oliebollentoernooi van de mannen van DSVD. Charlotte van der Laan werd uitgeroepen als beste speelster van het toernooi.