11 november 2016

Oliebollenzaaltoernooi – 29 december 2016

Op donderdag 29 december 2016 organiseert Juliana ’32 weer het Oliebollenzaaltoernooi. Enkele jaren terug is dit voor de laatste keer georganiseerd, toen alleen voor de jeugd, maar we willen er met een nieuwe draai weer een jaarlijks terugkerend toernooi van maken!

Voor het zaaltoernooi geldt dat zaalschoenen en scheenbeschermers verplicht zijn.

Aanmelden? Dat kan! Stuur een mailtje naar vakantievoetbal@gmail.com met daarin de aanmelding!

Om verder op de hoogte te blijven van het toernooi, de aanmeldingen, toernooireglement en veel meer houdt u het facebook-event in de gaten!

https://www.facebook.com/events/198242147254706/

Leeftijdsgroep JO9-JO11:+/- 14:00 tot 15:15uur
Voor de leden in deze leeftijdsgroep zullen we een toernooi gaan spelen met verschillende teams. De teams tijdens dit toernooitje bestaan uit spelers van zowel JO9 als JO11, het worden dus gemengde teams. Het indelen van de teams gebeurt voor aanvang van het toernooi zodat we zoveel mogelijk eerlijke teams kunnen maken en iedereen een leuk toernooi kan hebben!

Leeftijdsgroep JO13-JO15: +/- 15:15 tot 16:00uur
Voor de leden in deze leeftijdsgroep zullen we een toernooi gaan spelen met korte wedstrijdjes in zoveel mogelijk wisselende teams. Waarin spelers van beide leeftijdsgroepen gemengd zullen worden in de teams. Het indelen van de teams gebeurt voor aanvang van het toernooi zodat we zoveel mogelijk eerlijke teams kunnen maken en iedereen een leuk toernooi kan hebben.

Leeftijdsgroep Senioren: +/- 16:00 tot 19:00uur
Voor deze leeftijdsgroep gaat het iets anders. De leden kunnen zelf teams samenstellen die bestaan uit minimaal 5 en maximaal 7 spelers, die overigens wel allemaal lid moeten zijn van Juliana ’32. Het team mag natuurlijk bestaan uit leden van je eigen elftal, bijvoorbeeld spelers allemaal uit Juliana 3 of Juliana Vr1. Maar het is ook mogelijk om teams samen te stellen met spelers uit verschillende Juliana elftallen.

Het toernooi zal beginnen met een live-loting op te bepalen welke teams in welke poules zullen gaan strijden om plekken in de knock-out-fase.

 

Poster Oliebollentoernooi 2016