10 november 2016

Pelle Boevink: “Ik vind het fantastisch om met de jeugd te werken”

Pelle Boevink is geen onbekend gezicht bij Juliana ’32, ook dit seizoen zal Pelle weer stage lopen bij onze jeugd. Natuurlijk wensen wij Pelle veel plezier en succes bij zijn stage! Onderstaand stelt hij zich even voor.

 

Hallo iedereen!

Voor een aantal die mij nog niet (helemaal) kennen,  mijn naam is Pelle Boevink en ik loop stage bij Juliana waar ik met heel veel plezier keeperstraining en een gedeelte teamtraining geef. De keepers waar aan ik training geef zijn die van de Jo9-Jo11 en Jo15 , dit doe ik in goede samenwerking met Oscar die bij jullie allemaal bekend is! De team training(Jo15) doe ik samen met André na afloop van de keeperstraining.

Dan verder wat over mijzelf , ik ben 18 jaar en voetbal zelf in de jeugd van Fc Twente, momenteel ben ik 2e tweedejaars A (JO19) en heb al een aantal minuten mogen maken in Jong Fc Twente.
Ik ga naar school op het Johan Cruijff College bij de Grolsch Veste waar ik Sport en Coaching studeer. De reden om bij Juliana stage te gaan lopen was voor mij vrij simpel, ik ben begonnen met voetballen bij deze geweldige club en ik word hier altijd goed ontvangen. Ook vind ik het fantastisch om met de jeugd te werken en ze al het mooie van het voetbal wereldje aan te leren!

Ik hoop een ieder zo een beetje over mijzelf te hebben ingelicht en ik kijk uit naar een leuk en sportief seizoen!

Groet Pelle.

pelle