17 december 2020

Koop een energiebesparend product en verdien geld voor jezelf en onze club!

Op dit moment zijn wij als club druk bezig met het verduurzamen van onze club. Zonnepanelen, LED-verlichting, nieuwe boilers. We investeren om mee te werken aan een groenere toekomst en geld te besparen voor onze club. Maar jij kunt ook mee doen! Vanuit de Gemeente Hengelo is er op dit moment een actie Poen voor Groen. Met deze actie kun jij een energiebesparend product kopen en €50,- van je investering terug krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een LED-lamp, energiebesparende douchekop, tochtstrip etc.

Hoe werkt Poen voor Groen?
Schaf energiebesparende materialen aan zoals led-lampen, tochtstrips, radiatorfolie of andere duurzame producten en je wordt beloond. Je ontvangt tot 50 euro als subsidie terug op vertoon van de kassabon. Het werkt in 4 simpele stappen:

  1. Meld je aan voor de Geld-Terug-Actie en ontvang binnen 5 minuten per e-mail een link met jouw unieke code.
  2. Ga naar een deelnemende winkel, koop energiebesparende artikelen en zorg ervoor dat ze op één kassabon staan.
    In verband met Corona zijn de lokale bouwmarkten gesloten. Maar je kunt wel online lokaal kopen en de kassabon gebruiken.
  3. Klik op de link uit je e-mail, vul je IBAN-nummer in, maak een foto van je kassabon en upload deze afbeelding.
  4. Na controle en bevestiging wordt binnen 6 weken maximaal 50 euro teruggestort op jouw rekening.

En steun ook S.v. Juliana ’32
De actie is inmiddels uitgebreid dat ook wij als vereniging mee kunnen doen. Als jij gebruik hebt gemaakt van de Poen voor Groen actie en je geeft je adres bij ons op krijgen wij per adres €1,- van de Gemeente. Het enige wat jij hier voor hoeft te doen is ons jouw adres doorgeven als je gebruik gemaakt hebt van de actie.

Heb jij meegedaan aan de actie Poen voor Groen?
Klik dan hier om jouw adres bij ons achter te laten. Dan steun je onze club.