4 januari 2017

afgelast – Jan Meulenkamptoernooi 2017

Helaas is wegens de sneeuwval het toernooi afgelast.

 

Komende zaterdag 7 januari is er het traditionele Jan Meulenkamp toernooi bij s.v. Juliana ’32. Dit toernooi waar alle senioren teams en het “Oud” Juliana ’32 1 team op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar spelen om de overwinning. Al is het belangrijkste misschien wel de gezelligheid tijdens en na het toernooi!

De toernooicommissie heeft dit jaar van de volgende teams de aanmeldingen ontvangen; Juliana 1, Juliana 2, Juliana 3, Juliana 5, Juliana 6, Old Stars (Oud Juliana 1) & titelhouder Oud Juliana 3. Al deze teams zullen komende zaterdagochtend in de kokers zitten tijdens de loting voor af gaande aan het toernooi.

Toernooi-uitleg & Loting: 11:00 uur

Door het aantal deelnemende teams heeft de toernooicommissie een wat andere toernooivorm gekozen dan gebruikelijk. Om hierover geen onduidelijkheid te laten bestaan zal er nog voor de loting een kleine uitleg zijn over het toernooi en de opbouw van het speelschema. Daarnaast zijn ook de penalty-series uit het toernooi gehaald en zal hiervoor een nieuwe vorm worden ingevoerd. Ook de gang van zaken hierbij zal voor het toernooi worden uitgelegd.

Na de toernooi-uitleg zal de loting live in de kantine worden volbracht waarna het toernooi dan echt kan beginnen.

 

Wedstrijdprogramma Jan Meulenkamptoernooi 2017