17 april 2022

Pupil van de Week: Bram Hogebrug

Hallo ik ben Bram, ik ben dinsdag 11 geworden .Ik speel in JO 10. Ik voetbal graag en ik vind basketbal en tennis ook leuk. Ik zit op school De Akker in groep 7a. Ik lees graag Donald Ducks, ook ben ik graag buiten met mijn vrienden. Ik vind de tv programma’s Hunted en Wie is de mol ook leuk. Het allerlekkerste vind ik een pizza Hawaii en het allerlekkerste drinken sinas.

 

Wat vond je het leukst vanmiddag?
De wedstrijd.

Wat vond je echt een goede actie tijdens de wedstrijd?
Het tweede doelpunt, van Niek Prins.

Wie vond je de beste speler van de wedstrijd? Waarom?
Nummer 14. Hij was snel en kan goed pasen!

Heb jij na de wedstrijd nog tips voor het elftal? Wat deden ze goed en wat kan beter?
Ik heb geen tips. Ik heb een leuke middag gehad. Soner kan goed verdedigen, Steven is snel.

Van welke speler zou jij wel training willen krijgen?
Van één van hun. Maakt me niet uit welke.

Op welke positie speel jij (het liefst)?
Midden

Wat wil jij graag bereiken als voetballer? Of wat is je droom?
Ik wil later werken en voetbal als hobby hebben.