4 september 2020

S.v. Juliana ’32 doet ook dit jaar weer mee aan Coronaproof Grote Clubactie.

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen dit jaar weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor trainingsmaterialen voor de jeugd. We zouden graag de jeugdelftallen voorzien van nieuwe, passende ballen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze club gaat.

Coronaproof
Dit jaar is natuurlijk alles anders in verband met de corona-maatregelen. Dit heeft ook impact op de Grote Clubactie. Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een andere manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Jij steunt ons toch ook?
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Vanaf 19 september start de verkoop en hopen we op jullie steun!!