6 november 2020

S.v. Juliana ’32 haalt mooi bedrag op met Rabo Clubsupport

Donderdagavond 5 november vond de uitreiking plaats van Rabo Clubsupport. Dit jaar een digitale uitreiking met een digitale cheque.
Vol spanning zaten wij klaar achter de laptop om de livestream te bekijken. Maar helaas waren er wat technische probleempjes bij de Rabobank. Gelukkig konden we later op de avond alsnog de uitreiking bekijken. Hierbij mochten wij een cheque van €415,04 int ontvangst nemen! Een prachtig bedrag waar wij heel blij mee zijn!

Rabo Clubsupport is een initiatief vanuit de coöperatieve gedachte van Rabobank. De Rabobank heeft een bedrag vastgesteld dat ze willen verdelen onder clubs in de buurt. Over welke clubs dit bedrag verdeelt wordt laten ze aan alle leden van de Rabobank. Tijdens de campagne-periode kon iedereen met een Rabobank rekening lid worden van de bank en zijn of haar stem uitbrengen op een van de aangemelde Clubs. S.v. Juliana ’32 was een van deze clubs en heeft, zoals het blijkt, aardig wat stemmen mogen ontvangen. Dit zorgde er voor dat wij een prachtige cheque hebben mogen ontvangen. Het geld kunnen wij als club in deze tijden zeer goed gebruiken.

Via deze weg willen wij iedereen die op ons gestemd heeft tijdens Rabo Clubsupport nogmaals van harte bedanken!!