16 maart 2017

S.v. Juliana ’32 heeft primeur bij Hengelose Schoolvoetbal Kampioenschappen

Op 29 maart en 5 april 2017 vindt er op Sportpark Groot Driene een groots voetbaltoernooi plaats. Deze twee woensdagmiddagen staan in het teken van de Hengelose Schoolvoetbal Kampioenschappen. Leerlingen uit groep 6 van alle Hengelose basisscholen spelen op deze twee data de voorrondes, zowel jongens- als meisjesteams nemen deel.

Voor de 3e keer op rij
Het is voor S.v. Juliana ’32 het derde jaar op rij dat zij de leerlingen mogen ontvangen voor dit voetbalspektakel. Net als vorig jaar, worden er op twee dagen voorrondes gespeeld op de velden in Groot Driene. Dit mag worden gezien als een compliment voor de organisatie vanuit S.v. Juliana. Het evenement staat elk jaar weer als een huis!

Primeur voor groep 5 in kampioenschap Hengelo Oost
Door het succes van de toernooien voor basisschoolleerlingen uit groep 6, 7 en 8 wordt er dit jaar gestart met een pilot voor leerlingen uit groep 5. Deze primeur vindt plaats op de velden bij S.v. Juliana ’32 en wordt samen met Hengelo Sport georganiseerd. Het unieke aan deze pilot is dat het toernooi voor groep 5 alleen wordt gespeeld tegen scholen uit de wijken die grenzen aan het Sportpark Groot Driene. De winnaar mag zich kampioen van Hengelo Oost voor Groep 5 noemen.

De beide woensdagen beginnen de wedstrijden om 13:15 uur en de laatste fluitsignalen klinken rond 17:10 uur. Toegang is gratis.

Voetbalclinics groep 3 en 4
Naast het toernooi biedt Juliana ’32 samen met Hengelo Sport, basisscholen uit wijken in de omgeving van Juliana ’32, voetbalclinics aan voor leerlingen uit Groep 3 en 4. Deze scholen hebben hierover bericht gehad en kunnen zich aanmelden via Hengelo Sport.