14 mei 2021

S.v. Juliana ’32 start samenwerking met (Sport-) Fysiotherapie “FitbyCoen”

Juliana gaat per direct een samenwerking aan met (Sport-) Fysiotherapie “FitbyCoen”. Een mooie lokale samenwerking met de sportfysiotherapeut die gevestigd is in Groot Driene en daarnaast onlangs een tweede praktijk heeft geopend in Hengelo.

Als voetbalvereniging in Groot Driene zijn we in contact geraakt met Michel Coenradie van FitbyCoen. Samen met Michel gaan we komende periode gebruiken om te kijken hoe we de sportfysiotherapie binnen onze club vorm geven. Uitgangspunt is hierbij dat alle voetballende leden de mogelijkheid hebben om hulp te krijgen bij blessures en blessurepreventie. Michel heeft een brede achtergrond in de sport en is onder andere werkzaam geweest bij voetbalverenigingen TVC ’28 en KOSC.

“Nadat Martin Poelman aan het eind van het seizoen 2019-2020 aangaf te gaan stoppen als fysio zijn we op zoek gegaan naar een vervanger” geeft Gerben Prins, coordinator Team Voetbal, aan. “Michel wil zijn naamsbekendheid in de wijk Groot Driene verder vergroten en voor ons is dit een mooie kans om alles op het gebied van blessures en blessurepreventie naar een hoger niveau te tillen binnen onze club”. We willen via deze weg Martin nogmaals van harte bedanken voor zijn jarenlange inzet als fysiotherapeut bij Juliana ’32 en hopen hem nog vaak te zien op ons sportpark. Als onderdeel van de bouwploeg en hopelijk ook weer snel langs de lijn of aan de bar. En daarnaast heten we Michel van harte welkom bij onze club.

Wil je meer weten over FitbyCoen? Neem eens een kijkje op zijn website www.fitbycoen.nl.
Onverhoopt nu al de hulp van Michel nodig voor advies, begeleiding of herstel? Bel of app met 06-21217279 of mail naar info@fitbycoen.nl