11 augustus 2019

S.v. Juliana ’32 trapt seizoen af met Arie’s Aftraptoernooi

Het nieuwe voetbalseizoen 2019/2020 gaat bijna van start. Veel teams zijn al begonnen met de voorbereiding. Net voor de eerste competitiewedstrijden organiseert S.v. Juliana ’32 een tweedaags-toernooi op donderdag 22 augustus en zaterdag 24 augustus. Het deelnemersveld bestaat uit de zaterdag eerste elftallen van Hvv-Tubantia, Vv ATC ’65 en SV Wilhelminaschool en S.v. Juliana ’32.

Op de eerste dag van het toernooi, donderdagavond 22 augustus, worden na de loting, de eerste voorrondes gespeeld. De laatste voorronde wedstrijd zal worden gespeeld op zaterdag 24 augustus. Uiteindeijk bepalen de resultaten hiervan de indeling voor de finales. Alle wedstrijden worden gespeeld op de velden van Sportpark Groot Driene.

Op donderdagavond begint het toernooi om 18.00uur met een loting. De eerst wedstrijden beginnen om 18:45 op donderdag en op zaterdag om 16.00uur. Het toernooi is gratis toegankelijk. En na afloop is er op beide dagen een gezellige derde helft in het clubhuis van S.v. Juliana ’32 met een DJ, live Europa League / Eredivisie voetbal en een XXL Vleespan.

Het toernooi draagt de naam ‘Arie’s Aftrap-Toernooi’. Deze naam is gekozen uit eerbetoon aan de eerder dit jaar overleden Arie Scheurwater, erelid van S.v. Juliana ’32.

Download hier het toernooiboekje van het “Arie’s Aftrap Toernooi 2019”