11 augustus 2019

S.v. Juliana ’32 trapt seizoen af met Arie’s Aftraptoernooi

Het nieuwe voetbalseizoen 2019/2020 gaat bijna van start. Veel teams zijn al begonnen met de voorbereiding. Net voor de eerste competitiewedstrijden organiseert S.v. Juliana ’32 een tweedaags-toernooi op donderdag 22 augustus en zaterdag 24 augustus. Het deelnemersveld bestaat uit de zaterdag eerste elftallen van Hvv-Tubantia, Vv ATC ’65 en SV Wilhelminaschool en S.v. Juliana ’32.

Op de eerste dag van het toernooi, donderdagavond 22 augustus, worden na de loting, de eerste voorrondes gespeeld. De resultaten hiervan bepalen de indeling van de tweede dag, zaterdag 24 augustus, wanneer de finales worden gespeeld. Alle wedstrijden worden gespeeld op de velden van Sportpark Groot Driene.

Op donderdagavond begint het toernooi om 18.00uur, en op zaterdag om 16.00uur. Het toernooi is gratis toegankelijk. En na afloop is er op beide dagen een gezellige derde helft in het clubhuis van S.v. Juliana ’32 met een DJ.

Het toernooi draagt de naam ‘Arie’s Aftrap-Toernooi’. Deze naam is gekozen uit eerbetoon aan de eerder dit jaar overleden Arie Scheurwater, erelid van S.v. Juliana ’32.