13 september 2019

S.v. Juliana ’32 verkoopt weer loten voor Grote Clubactie

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om loten te verkopen voor hun club. S.v. Juliana ’32 doet ook mee met deze actie om geld in te zamelen voor onze vereniging.

Onze leden gaan zich ook dit jaar weer inzetten om geld op te halen voor onze club tijdens de Grote Clubactie. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen! Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Hengelo dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Dit jaar is dat door de Grote Clubactie nog makkelijker gemaakt met een handige online tool (klik hieronder). Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club
De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het ophalen van geld door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. S.v. Juliana ‘32 is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.