24 januari 2021

S.v. Juliana ’32 verlengt contract met hoofdtrainer Stijn Kistemaker

Het is de vraag of er dit seizoen nog gevoetbald gaat worden in de competitie. Maar toch kijken we als club al vooruit naar volgend seizoen. Samen met spelers en staf zijn er gesprekken gevoerd over hoe we volgend seizoen door willen met het eerste elftal. Vanuit de club wilde we graag door met de hoofdtrainer Stijn Kistemaker. En gelukkig hebben we een akkoord kunnen bereiken om nog een seizoen door te gaan met onze hoofdtrainer. Stijn gaat hiermee zijn 4e seizoen in als hoofdtrainer van onze club.

“We hebben in december gesprekken gevoerd met een afvaardiging van de groep en daaruit bleek dat iedereen voorstander was om nog een seizoen met Stijn door te gaan.
Daarnaast zijn we blij met datgene wat Stijn doet voor de club naast het hoofdtrainerschap en willen we hem – na deze 2 rare onderbroken seizoenen de mogelijkheid geven om een heel seizoen met deze groep te werken.” aldus Gerben Prins, Teamcoördinator Team Voetbal. “De verdere invulling van de staf volgt. Op een later moment zullen we, hopelijk in ons clubhuis, een moment plannen om de papieren officieel te tekenen.”

Wij zijn heel blij met deze overeenstemming. Wij wensen Stijn (en de staf) heel veel succes!