23 december 2022

S.v. Juliana ’32 wenst u fijne feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur. Een tijd van gezelligheid, samenzijn maar ook van het terugkijken op afgelopen jaar. Voor ons als club was het weer, hoe cliché het ook klinkt, een bewogen jaar. Met veel ups en downs. We begonnen het jaar in een lockdown waardoor voetballen niet mogelijk was op ons sportpark. Maar gelukkig werd het weer al snel mooier en ging daarmee alles weer van het slot en konden we weer doen wat het liefste doen: een balletje trappen en na de tijd gezellig samenzijn in de kantine. Daardoor waren onze toernooien in de zomer eindelijk een keer mogelijk zonder beperking, wat voor veel gezellige avonden zorgde in de kantine.

Dit jaar hebben we ook gezien dat dingen samen doen kan leiden tot mooie dingen. Zo leverde onze crowdfund actie een mooi bedrag op waardoor we een nieuwe AED hebben kunnen aanschaffen en haalden we met de Grote Clubactie een recordbedrag van meer dan €1.200 op. Daarnaast hebben we samen met een van onze sponsoren een mooie actie op kunnen zetten zodat we al onze jeugdleden een mooie hoodie hebben kunnen geven.

Maar niet alles was rozengeur en maneschijn. De torenhoge energieprijzen treffen onze vereniging ook hard. Waardoor onze financiële situatie onder druk komt te staan. Helaas moeten we hiervoor een beroep doen op onze leden. Ook merken we dat het steeds lastiger wordt om onze vereniging draaiende te houden. Dit doen we met heel veel vrijwilligers waar we heel trots op zijn. Maar het blijft lastig om sommige posities in te vullen. Bijvoorbeeld jeugdtrainers, bestuursleden en handjes om te helpen in de kantine. We moeten het samen doen, dus daarom willen we al onze leden oproepen om voor komend jaar eens na te denken of wat jij zou kunnen doen voor onze club. Een keer een bardienst draaien, of een middagje helpen bij het onderhouden van het sportpark kan ons al enorm helpen!

In ieder geval willen we jullie allemaal bedanken voor 2022! Zonder jullie bestaat onze club niet! En daar zijn we maar wat trots op. Daarom wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, sportief 2023 en hopen we iedereen weer snel in de kantine te zien.