14 november 2020

S.v. Juliana ’32 verwelkomt 6 nieuwe sponsoren

Ondanks alle corona perikelen is ons team Sponsoring er in geslaagd om in de afgelopen tijd zes nieuwe sponsoren binnen te halen. Al deze sponsoren hebben gekozen voor een sponsordoek langs ons hoofdveld. We stellen ze graag aan jullie voor. 

Albert Heijn Bijen
Dé supermarkt van Winkelcentrum Hengelose Es. Albert Heijn Bijen is een ruime winkel waar je gemakkelijk je boodschappen kunt doen. Maar ook kun je er voor kiezen om vanaf de bank je boodschappen te bestellen en thuis te laten bezorgen. Daarnaast heeft deze AH vaak leuke, lokale acties. Ben je nieuwsgierig geworden? Ga eens langs in de winkel aan de Uitslagsweg 95 in Hengelo of bezoek www.ahbijen.nl 

 

Cafetaria De Zwagers
Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreide maaltijd. Bij Cafetaria de Zwagers kun je terecht voor een ruim assortiment aan snacks, broodjes, maaltijden, Döner en eigen specialiteiten. Die je gemakkelijk op kunt halen bij de cafetaria, gevestigd op het kruispunt van de Deurningerstraat en Castorweg. Kijk eens op www.cafetariadezwagers.nl voor het volledige menu of rij gewoon eens langs.

 

 

Garage & Bandenservice Timmersveld
Heb je nieuwe banden nodig voor je auto? Dan ben je bij Timmersveld aan het juiste adres. Ze leveren niet alleen nieuwe banden, maar ook tweedehands banden kun je hier vinden.  Daarnaast ben je ook voor onderhoud en APK voor je auto aan het juiste adres. Neem daarom met gierende banden eens een kijkje op www.bandenservicetimmersveld.nl

 

 

 

Zengerink Fit & Herstel
Heb je een blessure en wil je zo snel mogelijk herstellen? Of wil je nog fitter worden? Bij Zengerink Fit & Herstel kun je terecht voor gerichte trainingen om nog meer uit je sportprestaties te halen. In kleine groepjes, of 1-op-1 training wordt je professioneel begeleidt om jouw doel te halen. En dat kan gewoon bij ons op het sportpark. Nieuwsgierig geworden? kijk eens op www.facebook.com/FitenHerstel/ voor voorbeelden van de trainingen en kom ik contact met Ronnie.

 

Romy’s Open Keuken
Geen zin om te koken? Onze laatste sponsor in dit rijtje nieuwe sponsoren biedt de oplossing. Romy’s open keuken levert heerlijke maaltijden, voor afhaal en bij je thuis. Bij de lekkerste keuken van Klein Driene kun je terecht voor salades, schotels, pasta’s en andere lekkere snacks. Heb je honger gekregen? Kijk dan op www.romy-s.nl voor het hele menu en bestel direct. Gebruik je bij je bestelling de kortingscode ‘JULIANA’? dan krijg je 5% extra korting op jouw bestelling!